Bliv fotograf

Er du fotograf og ønsker at få flere kunder? Hos VisuTask har vi skabt en platform, der giver dig muligheden for netop dette. Læs mere her.

Du kan blive fotograf hos VisuTask ved at ansøge her. Du kan også læse mere om at være freelance fotograf gennem VisuTask nedenfor.

Gennem vores video platform kan du nemt finde og sammenligne foto- og videografer. Du kan nu nemt finde en fotograf ud fra lige præcis dine ønsker til opgaven.

VisuTask har over 55 dygtige fotografer tilkoblet i hele landet. Gennem vores platform kan du bl.a. filtrere disse ud fra lokation og kompetencer. Vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig med at finde en videograf til din videoproduktion.

Det har aldrig været nemmere at få udviklet skarpt visuelt indhold.

VisuTask Dashboard
VisuTask Find freelancer

Bliv fotograf gennem VisuTask

Hos VisuTask har vi udviklet en online platform, hvor vi forbinder dygtige foto- og videografer med virksomheder og private. Det vil sige, at du får muligheden for at få flere kunder som freelance fotograf. Vi gør det nemt for både dig og dine potentielle kunder. 

Byd ind på opgaver som du har lyst

Hos VisuTask er du ikke ansat eller andet. Du har stadig dit eget CVR-nr. og kan frit byde ind på opgaver som du har lyst. Det betyder at du får kunder i din egen virksomhed og du får den samme frihed som, når du selv får kunder ind i din egen vriskomhed.

Vi vil løbende få nye kunder ind via platformen, og det er derfor op til dig, om du har lyst til at byde ind på nogen af disse. Vi tager en andel af dit cut som fotograf, når du vinder en opgave.

Du behøver ikke være “tip top” professionel fotograf for at kunne ansøge. Bare du har dit udstyr i orden og har erfaring med at fotografere. 

Og ellers, ja så koster det faktisk intet at være fotograf eller videograf på vores platform. Altså hjælper vi dig med at få flere opgaver i gennem vores platform – det er fedt for dig som freelancer og fedt for os at hjælpe dig. 

Du kan oprette dig gratis nedenfor:

55+ dygtige foto- & videografer

Hjulpet over 35 virksomheder

Mathias fra VisuTask

Har du spørgsmål omkring at blive fotograf?

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og video.

Vi har hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med at få produceret højkvalitetsbilleder og -videoer.

Find ud af, om vi også kan finde det rette match for dig, lige her.

Vil du ikke gå glip af noget?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få leveret vores videoviden direkte i din indbakke!

.