3 idéer til din virksomheds næste video

Sidder I fast i idéudviklingen eller kunne I blot bruge ekstra idéer til din virksomheds kommende videoer? Så læs med her.

Det er vigtigt, at man konstant idéudvikler og producerer nye videoer som virksomhed for at være til stede online. Det kan dog være svært konstant at komme på idéer til nyt content hele tiden. Vi giver dig 3 gode idéer alle typer virksomheder kan benytte sig af med det samme.

Hvorfor er video vigtigt?

Du tænker måske, at du allerede godt ved at video er vigtigt for enhver virksomhed. Men vidste du godt at man blot husker 20% af det man læst, men man husker 80% af det, man har set? Video er derfor et ekstremt vigtigt kommunikationsmiddel til at ramme netop din målgruppe med budskaber, de reelt set kan huske efter!

1. Vis din butik/hovedkontor

Hvis du har en fysisk butik og ikke allerede har lavet en video, der viser mange flotte og unikke sider frem, så kom i gang! Det kan være du har potentielle kunder, der endnu ikke ved om de skal besøge din butik, og endnu ikke er blevet fanget ud fra de billeder du har taget.

Hvis du ikke har en fysisk butik, men måske et hovedkontor eller på anden vis et sted, din virksomhed holder til, så er det stadig meget relevant at vise det i en video. Det kan skabe et stærkere tilhørsforhold og mere tillid at producere en video, der viser sin virksomheds beliggenhed, og hvor man til daglig holder til. Både ift. hvis f.eks. en kunde eller samarbejdspartner en dag ønsker at besøge dig – men lige så meget vise udadtil, at man holder til et bestemt fysisk sted i verden.

2. Fokus på en/flere af dine medarbejdere

En anden god måde er at smide en af dine medarbejdere foran kameraet, hvis du endnu ikke gør det. Ligesom at vise sin butik eller hovedkontor, så er det at vise sine medarbejdere et fantastisk måde at vise, hvem man er. Det er med til at skabe personlige relationer, der gør tilhørsforholdet og loyaliteten større til dig som virksomhed.

Eksempel: Hvis du er en virksomhed, der har kundeservice i fokus, så kunne I med fordel producere en video-serie, der viser jeres medarbejdere, der til dagligt håndterer kundekontakten. Det gør også at potentielle kunder føler sig mere sikre I, at de bliver taget godt om, hvis de vælger at benytte jeres produkter/services og en dag får brug for hjælp.

3. Ekspertviden

Er din virksomhed specialist inden for et bestemt område, har I et dybdegående kendskab til udvalgte produkter eller har I på anden måde viden, jeres kunder og/eller potentielle kunder kunne have godt af at vide?

En måde at fremlægge denne viden på en overskuelig måde er gennem videoer. F.eks. i videoer á 30-60 sek. hvor en medarbejder kort fortæller om et produkt og dets specifikke kvaliteter. Det er samtidig en oplagt mulighed for at vise et eller flere produkter til potentielle og nuværende kunder.

Ønsker I mere inspiration?

Hos VisuTask har vi over 50 dygtige videografer, der alle har kreative idéer, der venter på at blive udfoldet. Prøv vores platform nedenfor og se vores mere end 50 dygtige foto- og videografer i hele landet. Du kan både kontakte dem direkte via platformen eller Mathias fra VisuTask nederst i indlægget her, hvis I ønsker mere inspiration og idéer til jeres virksomheds næste video.

Vil du ikke gå glip af noget?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få leveret vores videoviden direkte i din indbakke!

.

55+ dygtige foto- & videografer

Hjulpet over 35 virksomheder

Mathias fra VisuTask

Har du spørgsmål eller ønsker hjælp til jeres næste video?

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og video.

Vi har hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med at få produceret højkvalitetsbilleder og -videoer.

Find ud af, om vi også kan finde det rette match for dig, lige her.