B2C videomarkedsføring i 2023

Som B2C er der mange muligheder for at skabe nyt content. Vi giver dig her indsigt i de nyeste trends og muligheder, der er med video for din virksomhed i 2023.

 Som B2C virksomheder handler det konstant om at være tilstede overfor sin målgruppe. Det handler om at opbygge et brand og et kendskab, der gør at din virksomhed er top of mind, når dine potentielle kunder står og overvejer dit produkt kontra dine konkurrenter.

Video er en måde, hvorpå du kan plante budskaber hos din målgruppe, som de reelt set vil komme til at huske. I dette indlæg vil vi give dig indsigt i nogen af de vigtigste trends for B2C virksomheder i 2023.

1. Indhold til sociale medier

Det er vigtigt at din virksomheder optimerer jeres marketing indsats til at ramme jeres forbrugere på de sociale medier. Tænk derfor i content der ikke blot kan fungere som almindelige opslag, men også vil være egnede i reels, stories og andre formater.

Hav fokus på at skabe indhold, der er velegnet til de sociale medier. Tænk ind i din målgruppe og hvad de kunne finde interessant, når de skal underholde sig på de sociale medier.

2. Lydløse videoer

Vi ser en stigende trend omkring lydløse videoer. Det kommer sig af, at man nu i højere grad ser indhold komplet uden lyd, når man scroller igennem sine sociale medier og andre platforme. Som B2C virksomhed bør du derfor, hvis du ikke allerede gør det, eksperimentere med videoer uden lyd. Det presser jer også til at lave indhold, der fanger din målgruppe. For hvis det ikke kan ses uden lyd, så bør i slet ikke lægge det ud. 

Af samme grund bør alle videoer med lyd også indeholde undertekster som standard!

2. Sæt dine kunder i centrum af din kommunikation

At fortælle om sine produkter eller services selv kan være effektivt nok, men en anbefaling fra en ven eller en anden, der har prøvet produktet tidligere, vil altid være mere effektivt. En måde hvorpå jeres virksomhed kan udnytte dette er ved at sætte jeres kunder i centrum. Del deres posts, stories etc. Derudover er det effektivt at benytte sig af kundeudtalelser i både annoncering og organiske posts. Det giver en helt anden indsigt i din virksomhed for dine potentielle kunder, og kan derfor skabe tryghed hos potentielle kunder i overvejelsesfasen

4. Live video er et must for B2C - og det sælger

Live streams er en ny måde at komme helt tæt på din målgruppe. Og det er ekstremt vigtigt i B2C, hvor dine kunder har mange alternativer og det derfor ikke er svært blot at prøve noget nyt. Live videoer er med til at fjerne en barriere og virker mere naturligt for din målgruppe. Det er en helt ny måde at engagerer med sin målgruppe på, og samtidig er det ikke blot noget der kun øjer kendskabet og troværdigheden til dit brand. Nej, faktisk er det ekstremt effektivt til at sælge igennem. Live videoer bevarer din målgruppes opmærksomhed 3 gange længere og opnår hele 6 gange flere interaktioner ift. almindelige videoer.

5. 5-15 sek.

Som du nok ved, så er det vigtigt at skabe indhold, der hurtigt fanger din målgruppe. Og faktisk er det blevet endnu mere vigtigt, hvilket fortsætter i 2023. Både i organiske posts og annoncering er korte videoer ved at vinde frem. Det ses f.eks. på YouTube, hvor videoer af 5-15 sekunder er blevet mere og mere populære.

Som virksomhed skal du derfor hurtigt komme frem til dine budskaber på en underholdere, lærende, engagerende eller på anden vis, der får din målgruppe til at ville undersøge mere om jeres virksomhed og/eller produkter.

 

Vil du ikke gå glip af noget?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få leveret vores videoviden direkte i din indbakke!

.

55+ dygtige foto- & videografer

Hjulpet over 35 virksomheder

Mathias fra VisuTask

Har du spørgsmål til jeres B2C videomarkedsføring i 2023?

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og video.

Vi har hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med at få produceret højkvalitetsbilleder og -videoer.

Tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål alle ugens dage!