Hvorfor hyre en freelance fotograf?

Har du tænkt over, hvorfor det er smart at hyre en freelancer til at skyde billeder eller videoer? Få svaret her.

Er du nysgerrig på, hvorfor det kunne være smart at hyre en freelance fotograf eller videograf til din virksomheds næste visuelle opgave? Så læs med i dette indlæg og få svaret

Freelance fotografer er ikke for alle

Okay, det er faktisk løgn. Men det er flere ting, man skal være opmærksomme på, når man hyrer en freelancer til at skyde billeder og videoer for en. Man skal derfor sørge for at afdække sit behov: Hvis man ønsker at have faste omkostninger til en fotograf og ønsker at hyre en til at sidde fast på sit kontor, så er en freelancer måske ikke det oplagte valg. 

Dog kan det stadig være en god mulighed at hyre en freelancer ind i en tidsbestemt periode, hvor man ved, man har et behov, men ikke ønsker at fastansætte personen på ubestemt tid.

Hyr en freelancer ind efter dit behov

En af de primære fordele, ved at hyre en freelance fotograf er, at man kan hyre en freelancer ind efter behov. Har man i en periode behov for at få skudt en masse fotos og videoer, mens man i andre perioder ikke har så stort et behov, så kan det være særdeles fordelagtigt at hyre en freelance fotograf ind.

En freelancer er ikke ansat hos dig på en kontrakt, men på enten time- eller opgavebasis. Derfor er du ikke forpligtet eller bundet til noget, men kan hyre personen ind lige efter dit behov.

Hurtig eksekvering

Der er ikke langt mellem tanke og handling, når man hyrer en freelance fotograf til sin opgave. Hvis man derimod skal igennem et traditionelt bureau, så kan det være et længere forløb, hvor flere personer som f.eks. projektledere skal involveres i processen.

Står du derfor med en hasteopgave inden for den nærmeste fremtid, så bør du bestemt overveje at hyre en freelance foto- eller videograf til din opgave.

Hvordan finder man en dygtig freelance fotograf?

Det er generelt set ikke svært at finde dygtige freelance fotografer. Rigtig mange danskere er dygtige med et kamera og gode til at fotografere. Det kan dog straks være sværere at finde en freelancer, der passer ind efter lige præcis dine ønsker og behov. Derudover er der rigtig mange freelance fotografer om buddet. Som virksomhed kan det derfor måske være svært at skelne en freelancer fra en anden og finde den rette i sidste ende.

Hos VisuTask har vi specialiseret os i at forbinde virksomheder med de rette foto- og videografer i Danmark. Vi har bl.a. freelance fotografer i Aalborg, Aarhus, København og Odense. Vi sørger for at du som virksomhed får opfyldt dine ønsker og behov, og gør det samtidig muligt at sammenligne relevante freelancere ud fra dine kriterier. 

Skal vi også hjælpe dig med at finde den rette freelance fotograf til din visuelle opgave? Så kontakt os nedenfor og vi tager en uforpligtende samtale.

55+ dygtige foto- & videografer

Hjulpet over 35 virksomheder

Mathias fra VisuTask

Har du spørgsmål eller ønsker hjælp til at finde en freelance fotograf?

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og video.

Vi har hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med at få produceret højkvalitetsbilleder og -videoer.

Find ud af, om vi også kan finde det rette match for dig, lige her.

Vil du ikke gå glip af noget?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få leveret vores videoviden direkte i din indbakke!

.