Iværksætterguide: Foto og video

Er du iværksætter og ønsker du at gøre brug af billeder og videoer i din markedsføring? Følg denne guide og bliv klædt på til opgaven.

Som iværksætter skal man have mange kasketter på, og det kan ikke altid være lige nemt. Markedsføring er en ekstrem vigtig del af det at skaffe nye kunder. En af måderne at få succes i sin markedsføring er ved at skille sig ud. Det kan gøres bl.a. gøres gennem det visuelle materiale . Det er derfor en god idé at sætte sig godt ind i, hvordan man bedst gør brug af foto og videoproduktion som nystartet. Læs med i dette indlæg, og vi hjælper dig på vej.

Udstyret

Du skal først og fremmest have udstyr til at producere billeder og videoer. Det behøver bestemt ikke være det helt store kameragrej, du har. Du kan starte med din smartphone. Specielt billeder er nutidens mobiler rigtig gode til at skyde. Vær derfor ikke bange for at kaste dig i at producere indhold uden det helt vilde udstyr.

Hav en plan og strategi

Inden du begynder at producere billeder eller videoer er det vigtigt du vurderer, hvad du ønsker at producere, hvor meget og hvorfor du netop ønsker at producere dette. Læg gerne en strategi for din markedsføring og herunder din visuelle markedsføring: Inddrag gerne parametre som USP’er i denne proces. Hvilke ting skal igennem fotos og videoer sættes i fokus hos netop din virksomhed?

Idéer til indhold

Der er mange ting at tage fat i som iværksætter, og derfor handler det også om at både til- og fravælge de rigtige ting. Nogle af de ting, vi hos VisuTask hjælper andre iværksættere med er blandt andet:

Det er dog forskelligt hvilket indhold, der er relevant og fungerer, fra virksomhed til virksomhed. En online webshops visuelle markedsføring bør bestemt ikke være det samme som en blikkenslagers. Men det havde du også nok luret selv alligevel😉

30 minutters gratis sparring til startups

Hos VisuTask tilbyder vi altid 30 minutters gratis sparring til alle iværksættere og startups fra Danmark. Hvis du har nogen spørgsmål eller ønsker inspiration til at producere billeder og videoer til jeres virksomhed, så kontakt os nedenfor.

55+ dygtige foto- & videografer

Hjulpet over 35 virksomheder

Mathias fra VisuTask

Har du spørgsmål til det at være iværksætter?

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og video.

Vi har hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med at få produceret højkvalitetsbilleder og -videoer.

Find ud af, om vi også kan finde det rette match for dig, lige her.

Vil du ikke gå glip af noget?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få leveret vores videoviden direkte i din indbakke!

.