Professionelt portrætfoto

En guide til at skyde et professionelt portrætbillede af dine medarbejdere

Står du selv og skal skyde din virksomheds næste portrætbillede eller ønsker du blot idéer til, hvordan det kan gøres, så er du kommet til det rigtige sted.

I denne simple guide vil vi give dig de bedste tips til at skyde professionelle potrætbilleder af medarbejdere.

 Find den ønskede stil til portrætbilledet

Ønsker du et formelt billede, der skal udvise professionalisme? Eller må dine medarbejdere godt vise lidt personlighed og humor i sit billede?

Der er mange måder at udtrykke sig på i et medarbejder-portrætbillede.

Poseringer til portrætfotos

Når der skal skydes medarbejderfotos, så er poseringerne en stor del af det udtryk, man sidder tilbage med. 

Der er mange muligheder til poseringer: siddende el. stående, armene over kors, langs siden eller i lommerne. Vælg gerne den løsning, som den enkelte medarbejder er bedst tilpas med. Det skaber de bedste forhold til et godt portrætbillede.

Tøjvalg

I tråd med de to førnævnte punkter; den ønskede stil og poseringer, så er tøjvalget selvsagt noget af det man ser, som det første, når man ser et portrætbillede. Igen bør der overvejes om man ønsker at virksomheder viser medarbejdere i skjorter, blazere eller måske et mere hverdags-look med kjoler, t-shirts el. poloer. 

Skal jeg så se meget seriøs ud?

Nogen har den opfattelse, at det er vigtigt at være meget seriøs og ikke smile for meget på et portrætbillede.

Den holdning deler vi bestemt ikke! SMIL FOR SØREN DA 😁 Potentielle kunder, leverandører eller andre samarbejdspartnere har sjældent noget imod smilende og glade samarbejdspartnere. 

Frem med gebisset og smil til verden!

Skil dig ud fra baggrunden

Find gerne en baggrund til skydningen af dine portrætbilleder, hvor du ikke falder i et med baggrunden. Det gør det også muligt at gøre billedet transparent, så det nemt kan adskilles fra baggrunden og kan bruges over andre baggrunde. 

Mathias fra VisuTask

Op med humøret

Find en fotograf, der bringer det bedste frem i dine medarbejdere. Om der skal råbes “Kaj og Andrea” som skolefotografen gjorde i sin tid, eller fotografen skal have en vittighed klar, så bliver det bedste billede skabt, når fotografen fanger et ægte smil.

Professionelt portrætfoto gennem VisuTasks platform

Det kan være uoverskueligt at finde den rigtige fotograf til at skyde billeder af sine medarbejdere. Gennem VisuTasks platform kan du nemt finde 25 dygtige foto- og videografer i hele landet.

Hvis du står og skal have professionelle portrætbilleder, og ønsker at finde den helt rette, så kan du nemt finde, sammenligne og hyre en fotograf til opgaven lige her. Aldrig har det været nemmere at få produceret billeder til sin virksomhed.

Videoviden i verdensklasse. Hver uge

.

25 dygtige foto- & videografer

Hjulpet over 35 virksomheder

Mathias fra VisuTask

Er du nysgerrig på, om vi kan hjælpe dig med portrætfotos?

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og video.

Vi har hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med at få produceret højkvalitetsbilleder og -videoer.

Find ud af, om vi også kan finde det rette match for dig, lige her.