Sådan bør du bruge video i 2023

Arbejder du med videocontent eller ønsker du at komme i gang med at bruge det i 2023, så er dette indlæg lige for dig!

Man skal ikke være ekspert for at vide, at marketing i højere grad består af videocontent. Om det er til annoncering på diverse sociale medier, organisk tilstedeværelse og/eller på sin hjemmeside. Vi har set i 2022 at video har spillet en større og større rolle og vil ligeledes i 2023.

1. Del ud af dig selv og vær personlig i 2023

Noget som vi ser brands i højere grad gør, og som vi oftere også bliver hyret ind til at hjælpe med, er at dele ud af sig selv igennem videoer. Om det er en profilvideo omkring virksomhedens værdier, en “om os” video, der viser hvem I er “bag kulisserne” eller måske en lille videoserie, hvor I tager pis på jer selv, jeres slogan, direkøren eller noget andet.

Ved at dele ud af sig selv, så får din modtager en større relation til jer og jeres brand og vil derigennem være mere tilbøjelig til i sidste ende at stole på jer ifm. et salg. En mere personlig vinkel, hvor specielt humor kommer til at spille en signifikant rolle.

2. Giv gratis viden

Hvad end du sidder i et bureau, B2B eller B2C virksomhed, så vil der sjældent være noget, der kan slå noget gratis. Vi er som modtagere glade for at modtage noget og på den måde kunne mærke, at de kan stole på dig/din viden/dine produkter før vi skal betale penge.

I 2023 vil vi måske kigge ind i større problemer med en evt. recession. Her kan du være den, der vinder kunderne, hvis du får markedsført og kommunikeret på rette vis.

Der er mange måder, du kan dele gratis ud af din viden gennem videoproduktion. For blot at nævne nogle kan det være:
– simple how-to videoer,
– tips & tricks,
– FAQ
– webinars
– ekspertviden,
– tips til anvendelse af dit produkt

3. Tik Tok trend

Den hardcore kommercielle indsats med videoproduktion vil, ud fra tendensen i 2022, falde i 2023 og vi vil i højere grad se en tendens til at lave “Tik Tok content”. En Tik Tok trend har ramt videobranchen i 2022 og vi forventer at se en stødt stigning af dette i 2023.

Vi hjælper flere virksomheder med at producere Tik Tok indhold. Og fælles for det indhold er, at der skal testes ting af, der ofte har et personligt/humoristisk præg, som nævnt øverst i indlægget.

Det er en anden tilgang man skal have til “Tik Tok”-videoer, og denne måde at producere videoer vil alt andet lige også få en indflydelse på, hvordan vi producerer indhold til andre medier. Og det gør sig gældende i alt fra B2C til B2B – selvfølgelig i større og mindre grad.

Vil du ikke gå glip af noget?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få leveret vores videoviden direkte i din indbakke!

.

55+ dygtige foto- & videografer

Hjulpet over 35 virksomheder

Mathias fra VisuTask

Har du spørgsmål til videomarkedsføring i 2023?

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og video.

Vi har hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med at få produceret højkvalitetsbilleder og -videoer.

Tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål alle ugens dage!