Video insights: 3 trends for 2023

Få inspiration til dit næste videoprojekt. Læs de 3 trends her:

Arbejder du med marketing til dagligt, eller har du bare interesse for at skabe video content?

Det er vigtigt at holde sig opdateret på de nyeste trends inden for videoproduktion. Det er herigennem, du sikrer, at du skaber indhold, der fanger din målgruppe. Vi har i dette blogindlæg samlet 3 af 10 video trends fra vores whitepaper. Dem kan du benytte dig af næste gang, du skal producere en video. 

Trend 1: Indhold på sociale medier

Reels/stories og TikTok-videoer er en måde for din virksomhed som brand at vise personlighed og skabe en mere personlig forbindelse, end dine konkurrenter gør. Reels, stories ol. er ikke helt det samme som vlogs, som du nok også kender. Generelt er de designet til at være mere afslappede. Hvis vlogs er en redigeret version af dit brands overordnede fortælling, er sociale stories/reels/TikToks de “daglige historier”, som måske ikke hører hjemme i den endelige brandfortælling, som I måske opbygger på sociale medier (men som alle stadig gerne vil se). Dette indhold giver også mange muligheder for at interagere med din målgruppe. 

 

Trend 2: Live video er et must for B2C - og det sælger

Live streams er en effektiv måde at engagere din målgruppe på og øge kendskabet og troværdigheden for dit brand. Samtidig kan de også være ekstremt nyttige i B2C, hvor kunderne har mange valgmuligheder. Live videoer fjerner barrierer og virker mere naturligt for målgruppen og kan samtidig være en meget effektiv måde at sælge igennem. I live videoer kan du give budskaber der ikke virker så formelle og corporate, men mere jordnære og i øjenhøjde med din målgruppe.

Trend 3: Vertikale videoer

Store sociale platforme som TikTok, Instagram og Facebook har populariseret vertikale videoer. Det skyldes at de fleste bruger deres smartphones til at tjekke sociale medier, og det altså er vertikalt. En undersøgelse viser, at hele 94 procent af tiden holder smartphone-brugerne telefonen lodret, og vertikale videoer er derfor tilpasset målgruppens adfærd. (Kilde: Adjust Digital)

Flere og flere benytter deres mobiler til at dele samt optage videoer, og netop af ovenstående årsag falder det folk naturligt ind at optage i den lodrette vinkel.

Vi vil hos VisuTask dog anbefale, at du producerer dine videoer i flere formater. 

Dette var blot 3 af de trends, du kan læse om i vores whitepaper, men her fik du altså et lille indblik i, hvad der rører sig af trends i 2023. 

Hvis du ønsker at blive endnu klogere på video trends samt læse de resterende 7 trends, kan du ved at klikken på knappen nedenfor få adgang til vores whitepaper “Video insights – 10 trends for 2023”.

10 video trends

Vil du ikke gå glip af noget?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få leveret vores videoviden direkte i din indbakke!

.

55+ dygtige foto- & videografer

Hjulpet over 35 virksomheder

Mathias fra VisuTask

Har du spørgsmål til trends indenfor videoproduktion?

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og video.

Vi har hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med at få produceret højkvalitetsbilleder og -videoer.

Tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål alle ugens dage!