Eventvideo

Har I et specielt event, I ønsker at få foreviget gennem en video? Så er du kommet til det rette sted.

Overvejer du at få produceret en eventvideo? Læs med i dette indlæg og få inspiration til, hvordan man bedst får produceret en eventvideo. 

En helt specielt anledning

Events og begivenheder skaber ofte minder. Det kan være events som bryllupper, konfirmationer, barnedåb, runde fødselsdage eller andre specielle anledninger. Hos VisuTask står vi klar til at hjælpe uanset hvor og hvornår, du ønsker hjælp til jeres eventfilm.

Foreviger minder og følelser

Video er et unikt redskab til at forevige minder med. Når en eventvideo er lavet korrekt, så indkapsler videoen de følelser man har forbundet med dagen. Det er derfor en unik mulighed for at forevige minder, man ikke ville kunne på samme måde gennem billeder, tekst eller andre redskaber.

Det er minder, der nemt kan findes frem, når man vil vække minderne til live igen.

Virksomheder og private

Hos VisuTask hjælper vi ikke kun private med at producere eventvideoer, der indkapsler følelser og foreviger minder. Vi gør det samme for virksomheder. Det er en måde at skabe fængende indhold, din målgruppe kan relatere til. Uanset om det er et personalearrangement, en messe, et loppemarked eller en helt fjerde begivenhed, så producerer VisuTask stemningsfyldte videoer, der gør at man ville have ønsket, man deltog i dit event.

Hvordan skaber man en succesfuld eventvideo?

En essentiel del af det, at få produceret en god video af dit event, er samarbejdet og planlægningen op til begivenheden. For at vi kan skabe det bedste resultat for dig, så skal vi være så forberedte som muligt. Hvad ønsker du, der skal sættes bestemt fokus på og har du andre specifikke ønsker til indholdet?

Sammen med dig lægger vi en detaljeret plan, så vi er bevidste om de forskellige steder. Vi er med hele dagen til dit event, så vi får indkapslet alle de rigtige øjeblikke.

Slutteligt er det vores opgave at sammensætte og redigere materialet, så det bliver den perfekte eventvideo af netop jeres begivenhed. Kontakt os nedenfor, hvis vi også skal hjælpe netop dig.

Har du spørgsmål eller ønsker hjælp til en eventvideo?

Tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål alle ugens dage!

Mathias fra VisuTask

Kontakt Mathias og få personlig hjælp!

Mobil: (+45) 50 55 87 53

Mail: mathias@visutask.dk