Eventvideo

Har I et specielt event, som I ønsker at få foreviget gennem en video? Så er du kommet til det rette sted.

Overvejer du at få produceret en flot eventvideo? Læs videre på siden her og få inspiration til, hvordan man bedst kan få produceret en eventvideo. 

En helt specielt anledning

Events og begivenheder skaber ofte minder, som man gerne vil have foreviget. Det kan være begivenheder såsom bryllupper, konfirmationer, barnedåb, runde fødselsdage eller andre specielle anledninger. Hos VisuTask står vi klar til at hjælpe dig uanset hvor og hvornår, du ønsker hjælp til jeres eventfilm.

Foreviger minder og følelser

Video er et unikt redskab til at forevige minder med. Når en eventvideo er lavet korrekt, så indkapsler videoen de følelser, som man har forbundet med dagen. Det er derfor en unik mulighed for at forevige minder, som man ikke på samme måde kan gennem billeder, tekst eller andre redskaber.

Det er minder, der nemt kan findes frem, når man vil vække minderne til live igen. Og det er netop det, som også gør eventvideoer meget smukt. 

Gennem vores video platform kan du nemt finde og sammenligne foto- og videografer. Du kan nu nemt finde en fotograf, ud fra lige præcis dine ønsker til opgaven.

VisuTask har over 55 dygtige fotografer tilkoblet i hele landet. Gennem vores platform kan du bl.a. filtrere disse ud fra lokation og kompetencer. Vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig med at finde en videograf til din videoproduktion.

Det har aldrig været nemmere at få udviklet skarpt visuelt indhold.

VisuTask Dashboard
VisuTask Find freelancer

Virksomheder og private

Hos VisuTask hjælper vi ikke kun private med at producere eventvideoer, der indkapsler følelser og foreviger minder. Vi gør det samme for virksomheder. Det er en måde at skabe fængende indhold, som din målgruppe kan relatere til. Uanset om det er et personalearrangement, en messe, et loppemarked eller en helt fjerde begivenhed, så producerer VisuTask stemningsfyldte videoer, der gør at man ville have ønsket, man deltog i dit event.

Hvordan skaber man en succesfuld eventvideo?

En essentiel del af det, at få produceret en god video af dit event, er samarbejdet og planlægningen op til begivenheden. For at vi kan skabe det bedste resultat for dig, så skal vi være så forberedte som muligt. Hvad ønsker du, der skal sættes bestemt fokus på, og har du andre specifikke ønsker til indholdet?

Sammen med dig lægger vi en detaljeret plan, så vi er bevidste om de steder, hvor fokus er vigtigt. Vi er med hele dagen til dit event, så vi får indkapslet alle de rigtige øjeblikke.

Slutteligt er det vores opgave at sammensætte og redigere materialet, så det bliver den perfekte eventvideo af netop jeres begivenhed. Kontakt os nedenfor, hvis vi også skal hjælpe netop dig.

FAQ

Få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål omhandlende en videograf

En videograf producerer videoer. Lige fra planlægningsfasen til det færdige produkt. Som videograf arbejder du typisk som freelancer eller på tv- og filmselskaber. Som videograf forstår du at bruge det tekniske udstyr, og du har styr på lys og lyd. 

Prisen på en videograf til en eventvideo kan være meget forskelligt. Som freelance videograf fastlægger man selv prisen efter sine kompetencer og opgavens omfang. Og prisen går som regel kun til videografen selv. Hvis du derimod booker et bureau til at hjælpe dig, vil prisen som regel blive en højere prisklasse. Dette skyldes, at der formentlig er flere omkostninger til f.eks. projektledere og andet. 

Det er svært at finde den rigtige videograf til at skyde din eventvideo – hvor skal man starte og hvilke kompetencer skal man besidde? Det er altid en god idé at spørge efter et portfolio som videografen har. På denne måde kan man spore sig ind på, om videografen har kompetencerne og stilen man ønsker til sin video. Derudover kan det også være en god idé at mødes inden produktionen bliver sat i gang, fordi det faktisk er ret vigtigt at være tryg ved hinanden. På denne måde er det også nemmere, at kunne tale om det ønskede færdige produkt. 

En professionel videograf kan stort set hjælpe dig med med alle de opgaver, du ønsker. En dygtig videograf kan hjælpe dig med at se muligheder og tænke kreative ideér. Og hvis der er noget videografen ikke mener, der er muligt at udføre, kan videografen helt sikkert komme med et alternativ til dit ønske. 

VisuTask kan hjælpe dig med at finde en videograf ud fra dine ønsker, behov og krav til din eventvideo. Derudover kan du nemt finde en videograf gennem vores platform og oprette en opgave, du ønsker klaret. Herefter vil du modtage et tilbud eller flere fra vores tilknyttede freelancere, som gerne vil hjælpe dig med opgaven. Vores freelancere byder ind med en pris og hvilke kompetencer, de har. Herefter kan du skrive med de(n) freelancer(e), der ønsker at klare opgaven og forventningsafstemme, de ønsker, du har til opgaven. 

Nemmere bliver det ikke at få produceret skarpt indhold til dig eller din virksomhed.

Du opretter dig på vores platform øverst på siden, hvor der står “opret”. Herefter kan du få tilbud, finde en freelancer og/eller udforske pakkeløsninger. Vores tilknyttede freelancere vil hurtig og nemt tage kontakt til dig via chatfunktionen på platformen. I chatfunktionen kan man skrive om den pågældende opgave(r) og eventuelt stille spørgsmål til freelanceren. 

Når du har fundet den rette og accepteret et tilbud, bliver der dannet et igangværende projekt, så du altid kan finde det. Når videografen har produceret det ønskede materiale, bliver det frigivet til dig på platformen, hvorfra du både downloader og betaler det. Vi har altså samlet det hele ét sted, nemmere bliver det ikke! 

Videoviden i verdensklasse. Hver uge

.

55+ dygtige foto- & videografer

Hjulpet over 35 virksomheder

Mathias fra VisuTask

Har du spørgsmål eller ønsker hjælp til en eventvideo?

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og video.

Vi har hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med at få produceret højkvalitetsbilleder og -videoer.

Find ud af, om vi også kan finde det rette match for dig, lige her.