Filmmand

Er du på udkig efter en filmmand, overvejer du at blive det eller er du det måske selv?

Læs med på siden her, hvor vi forklarer, hvad en filmmand er og meget andet. Du kan endvidere også hyre filmmænd gennem vores platform hos VisuTask.

Hvad er en filmmand?

En filmmand er en person, der producerer film. Det vil sige en form for videograf. Selvom navnet antyder det, så behøver det dog ikke være en mand, men kan også være en kvinde.

Filmmænd gør sig specielt gældende i TV-produktioner, til produktion af film for større virksomheder eller lign. En filmmand er derfor en person, der spænder vidt og bredt inden for video- og filmproduktion. Ofte er det også filmmanden, der er skriver/eller er med til at skrive manuskript, samt at instruere skuespillerne. 

Hvad koster en filmmand?

Prisen på en videomand kan være meget forskellig. Det afhænger af opgavens omfang og varighed, om det er for private eller virksomheder samt de ønsker man måtte have. 

Vi har mange dygtige foto- og filmmænd hos VisuTask. Vi er Danmarks førende platform inden for foto og video, og leverer billeder, videoer og reklamefilm i høj kvalitet, men samtidig også til meget konkurrencedygtige priser. 

Skal vi finde den rette filmmand til jer ud fra jeres ønsker og krav? Du kan selv indhente tilbud fra vores dygtige freelancere på vores foto platform lige nedenfor.

Vi er specialister i visuelt indhold

Bliv filmmand - Hvad kræves det at blive filmmand?

En filmmand er en specialiseret foto-/videograf. Her er der fokus på mere end “blot” billeder og videoer. En filmmand er specialist i at producere længere videoer, hvorfor dette også kendetegnes som værende en film.

Her kræver det selvsagt det fornødne udstyr samt erfaring for at være i stand til at producere film. Hos VisuTask kan du både hyre og blive filmmand. Ansøg om at blive det nedenfor her.

FAQ

Få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål omhandlende en videograf

En filmmand producerer videoer. Lige fra planlægningsfasen til det færdige produkt. Som filmmand arbejder du typisk som freelancer eller på tv- og filmselskaber. Som film mand forstår du at bruge det tekniske udstyr, og du har styr på lys og lyd. 

Prisen på en filmmand kan være meget forskelligt. Som freelance filmmand fastlægger man selv prisen efter sine kompetencer og opgavens omfang. Og prisen går som regel kun til videomanden selv.  Hvis du derimod booker et bureau til at hjælpe dig, vil prisen som regel blive en højere prisklasse. Dette skyldes, at der formentlig er flere omkostninger til f.eks. projektledere og andet. 

Det er svært at finde den rigtige film/videomand til sin opgave – hvor skal man starte og hvilke kompetencer skal man besidde? Det er altid en god idé at spørge efter et portfolio som videografen har. På denne måde kan man spore sig ind på, om filmmanden har kompetencerne og stilen man ønsker til sin video. Derudover kan det også være en god idé at mødes inden produktionen bliver sat i gang, fordi det faktisk er ret vigtigt at være tryg ved hinanden. På denne måde er det også nemmere, at kunne tale om det ønskede færdige produkt. 

En professionel filmmand kan stort set hjælpe dig med med alle de opgaver, du ønsker. En dygtig filmmand kan hjælpe dig med at se muligheder og tænke kreative ideér. Og hvis der er noget filmmanden ikke mener, der er muligt at udføre, kan personen helt sikkert komme med et alternativ til dit ønske. 

VisuTask kan hjælpe dig med at finde en filmmand ud fra dine ønsker, behov og krav. Derudover kan du nemt finde en videograf gennem vores platform og oprette en opgave, du ønsker klaret. Herefter vil du modtage et tilbud eller flere fra vores tilknyttede freelancere, som gerne vil hjælpe dig med opgaven. Vores freelancere byder ind med en pris og hvilke kompetencer, de har. Herefter kan du skrive med de(n) freelancer(e), der ønsker at klare opgaven og forventningsafstemme, de ønsker, du har til opgaven. 

Nemmere bliver det ikke at få produceret skarpt indhold til dig eller din virksomhed.

Du opretter dig på vores platform øverst på siden, hvor der står “opret”. Herefter kan du få tilbud, finde en freelancer og/eller udforske pakkeløsninger. Vores tilknyttede freelancere vil hurtig og nemt tage kontakt til dig via chatfunktionen på platformen. I chatfunktionen kan man skrive om den pågældende opgave(r) og eventuelt stille spørgsmål til freelanceren. 

Når du har fundet den rette og accepteret et tilbud, bliver der dannet et igangværende projekt, så du altid kan finde det. Når filmmanden har produceret det ønskede materiale, bliver det frigivet til dig på platformen, hvorfra du både downloader og betaler det. Vi har altså samlet det hele ét sted, nemmere bliver det ikke! 

Videoviden i verdensklasse. Hver uge

.

25 dygtige foto- & videografer

Hjulpet over 35 virksomheder

Mathias fra VisuTask

Er du nysgerrig på, om vi kan hjælpe dig med at finde en filmmand?

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og video.

Vi har hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med at få produceret højkvalitetsbilleder og -videoer.

Find ud af, om vi også kan finde det rette match for dig, lige her.