Filmmand

Er du på udkig efter en filmmand, overvejer du at blive det eller er du det måske selv?

I dette indlæg vil vi forklare hvad en filmmand er og meget andet. Du kan endvidere hyre filmmænd gennem vores platform hos VisuTask.

Hvad er en filmmand?

En filmmand er en person, der producerer film. Selvom navnet antyder det, så behøver det dog ikke være en mand, men kan også være en kvinde.

Filmmænd gør sig specielt gældende i TV-produktioner, til produktion af film for større virksomheder eller lign. En filmmands er derfor en person, der spænder vidt inden for video- og filmproduktion.

Bliv filmmand - Hvad kræves for at blive filmmand?

En filmmand er en specialiseret foto-/videograf. Her er der fokus på mere end “blot” billeder og videoer. En filmmand er specialist i at produceret længere videoer, hvorfor dette også kendetegnes som værende en film.

Her kræver det selvsagt det fornødne udstyr samt erfaring for at være i stand til at producere film. Hos VisuTask kan du både hyre og blive filmmand. Ansøg om at blive det nedenfor her.

Hvad koster en filmmand?

Prisen på en videomand kan være meget forskellig. Det afhænger af opgavens omfang og varighed, om det er for private eller virksomheder samt de ønsker man måtte have. Prisen på en fotograf kan variere alt fra 4.000 til 40.000 alt efter hvad du skal have lavet og hvem du ønsker at hjælpe dig.

Vi har mange dygtige foto- og filmmænd hos VisuTask. Vi er Danmarks førende platform inden for foto og video, og leverer billeder, videoer og reklamefilm i højt kvalitet, men samtidig også til meget konkurrencedygtige priser. 

Skal vi finde den rette filmmand til jer ud fra jeres ønsker og krav? Du kan selv indhente tilbud fra vores dygtige freelancere på vores foto platform lige nedenfor.

Har du spørgsmål omkring det at blive eller hyre en filmmand?

Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål alle ugens dage!

Mathias fra VisuTask

Kontakt Mathias og få personlig hjælp!

Mobil: (+45) 50 55 87 53

Mail: mathias@visutask.dk