Foto og video

Er du på udkig efter hjælp til foto og video? Så er du kommet til det rette sted.

Foto og video er den måde, hvor man som virksomhed virkelig kan adskille sig fra sine konkurrenter. Markedsføring er en essentiel del af det at sælge, og her er det vigtigt, at både billeder og film bliver benyttet i marketingmixet for at få mest muligt ud af sin marketing. Vil du være skarp og have succes med  din markedsføring? Så læs videre herunder. 

Foto og video til enhver

Hos VisuTask har vi gjort det nemt at finde hjælp til at få taget fotos og videoer, hvad end du er virksomhed eller det er til privat. Vi har samlet flere af landets dygtigste fotografer og videografer ét sted. Og vi har gjort det nemt at finde den rette til at hjælpe din virksomhed, med specialister inden for foto og video til markedsføring.

Nogle af vores content creators er specialister i fotografi, og tager derfor fotos som deres speciale, mens vi har andre, der har fokus på videografi og har en dybdegående viden inden for dette felt. Og så har vi selvfølgelig også alle dygtige derimellem, der hjælper vores kunder med både foto og video! 

Annoncebiblotek

Se eksempler på billede-og video som vores freelancers har skabt

Foto og video er vigtigt

Det er vigtigt konstant at holde dine sociale medier, din hjemmeside og eventuel annoncering “up to date”. Billeder og videoer er effektivt til at få din målgruppe til at huske dine budskaber. Ved at kunne kommunikere budskaber både visuelt og ved lyd, så rammer man ind i psykologiske aspekter i hjernen. Det er her du virkelig kan skille dig ud. Dette er også blandt andet derfor, at vi synes det er så spændende et felt at arbejde med! 

Hvis du synes din virksomhed også skal prioritere videoer og billeder, så kan du oprette dig gratis på vores platform nedenfor og find en freelancer til din opgave. 

Vi er specialister i visuelt indhold

Hvad koster foto og video?

Det er meget forskelligt hvad foto- og videografer tager for opgaver. Det kan være fuldstændig afhængig af den enkeltes kundes behov og ønsker, og så kan det samtidig, også være nogle standard “content pakker” man køber. Vi har gjort det hele nemt og overskueligt for dig som virksomhedsdrivende, at få taget billeder og videoer ved at samle alt på vores platform. Her kan du både indhente priser baseret på netop din opgave, chatte med vores content creators og ligeledes købe content pakker direkte fra vores platform.

Bør man investere i fotografi og videografi?

Der er noget man som virksomhed skal gøre op med sig selv. Det kan betyde at dine potentielle kunder vælger dig og dine konkurrenter, hvis du fremstår mere professionelt/stærk på din hjemmeside, dine sociale medier og generelt annoncering. Foto- og videografi har helt klart rigtig mange fordele – og heldigvis behøver det ikke at være noget, hvor du skal kaste flere tusinde kroner efter at få lavet godt foto – og videocontent. 

Hvis du har spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte os eller blive kontaktet af os.  

FAQ

Få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål omhandlende en videograf

En foto- og videograf producerer billeder og videoer. Lige fra planlægningsfasen til det færdige produkt. Som foto/videograf arbejder du typisk som freelancer eller på tv- og filmselskaber. Som foto/videograf forstår du at bruge det tekniske udstyr, og du har styr på lys og lyd. 

Prisen på en foto/videograf kan være meget forskelligt. Som freelance foto- og videograf fastlægger man selv prisen efter sine kompetencer og opgavens omfang. Og prisen går som regel kun til foto/videografen selv.  Hvis du derimod booker et bureau til at hjælpe dig, vil prisen som regel blive en højere prisklasse. Dette skyldes, at der formentlig er flere omkostninger til f.eks. projektledere og andet. 

Det er svært at finde den rigtige til foto og video – hvor skal man starte og hvilke kompetencer skal man besidde? Det er altid en god idé at spørge efter et portfolio som foto/videografen har. På denne måde kan man spore sig ind på, om vedkommende har kompetencerne og stilen man ønsker til sine billeder/videoer. Derudover kan det også være en god idé at mødes inden produktionen bliver sat i gang, fordi det faktisk er ret vigtigt at være tryg ved hinanden. På denne måde er det også nemmere, at kunne tale om det ønskede færdige produkt. 

En professionel foto/videograf kan stort set hjælpe dig med med alle de opgaver, du ønsker. En dygtig foto- og videograf kan hjælpe dig med at se muligheder og tænke kreative ideér. Og hvis der er noget vedkommende ikke mener, der er muligt at udføre, kan foto/videografen helt sikkert komme med et alternativ til dit ønske. 

VisuTask kan hjælpe dig med at finde en fotograf og eller en videograf, ud fra dine ønsker, behov og krav. Derudover kan du nemt finde en foto/videograf gennem vores platform og oprette en opgave, du ønsker klaret. Herefter vil du modtage et tilbud eller flere fra vores tilknyttede freelancere, som gerne vil hjælpe dig med opgaven. Vores freelancere byder ind med en pris og hvilke kompetencer, de har. Herefter kan du skrive med de(n) freelancer(e), der ønsker at klare opgaven og forventningsafstemme, de ønsker, du har til opgaven. 

Nemmere bliver det ikke at få produceret skarpt indhold til dig eller din virksomhed.

Du opretter dig på vores platform øverst på siden, hvor der står “opret”. Herefter kan du få tilbud, finde en freelancer og/eller udforske pakkeløsninger. Vores tilknyttede freelancere vil hurtig og nemt tage kontakt til dig via chatfunktionen på platformen. I chatfunktionen kan man skrive om den pågældende opgave(r) og eventuelt stille spørgsmål til freelanceren. 

Når du har fundet den rette og accepteret et tilbud, bliver der dannet et igangværende projekt, så du altid kan finde det. Når videografen har produceret det ønskede materiale, bliver det frigivet til dig på platformen, hvorfra du både downloader og betaler det. Vi har altså samlet det hele ét sted, nemmere bliver det ikke! 

Videoviden i verdensklasse. Hver uge

.

25 dygtige foto- & videografer

Hjulpet over 35 virksomheder

Mathias fra VisuTask

Har du spørgsmål omkring din foto- og videoopgave?

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og video.

Vi har hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med at få produceret højkvalitetsbilleder og -videoer.

Find ud af, om vi også kan finde det rette match for dig, lige her.