Fotograf erhverv

Er du på udkig efter en fotograf i en erhvervsmæssig sammenhæng? Hos VisuTask har vi dygtige video- og fotografer, der har hjulpet virksomheder i mange erhverv. Læs mere på siden her. 

En Erhvervsfotograf – (også kaldt en virksomhedsfotograf) er en fotograf, med speciale i at producere indhold for virksomheder. Hos VisuTask har vi mange dygtige foto-og videografer, som netop producerer foto og video til erhvervet. 

Hvad er en erhvervsfotograf?

Som navnet også fortæller, så arbejder en erhvervsfotograf typisk bare med andre virksomheder – og ikke til private. En erhvervsfotograf kan være ansat i en virksomhed eller arbejde som freelancer, hvor man derved kan hyre freelanceren. Altså, en erhvervsfotograf tager billeder eller skyder videoer til professionelt brug. Uanset om det er videoer til en reklame eller fotos til sociale medier osv. 

VisuTask er en platform, hvor vi har samlet nogle af de bedste freelance fotografer til virksomheder. Vores freelance erhvervsfotografer er specialister i at hjælpe erhvervskunder med at tænkte kreativt og udvikle skarpe billeder og videoer, der skaber resultater og et stærkt brand udadtil.

Hos VisuTask hjælper vi virksomheder med at tages fotos og film til alle slags opgaver. Om det er til annoncering på f.eks. LinkedIn eller om det er portrætbilleder til virksomhedens website. 

Vi kan klare næsten enhver opgave uanset om det lyder på et par produktbilleder, men også store opgaver til f.eks. større reklamefilm.

Hvad koster en fotograf i erhvervet?

Det kan variere meget, hvad prisen er for en fotograf i en erhvervsmæssig sammenhæng. Det afhænger både af af erhvervsfotografens erfaring, kompetencer inden for den givne område, antallet af materiale, der skal produceres m.m. 

Hvis du ønsker at finde konkrete priser på erhvervsfoto- og videografer, kan du nemt og gratis oprette en opgave og få tilbud fra vores mange dygtige freelancere. Tjek det ud på vores platform lige her.

 

En fotograf til virksomhedens behov

Det er en essentiel del af arbejdet som erhvervsfotograf ikke blot at tage billeder og videoer for en virksomhed. I arbejdet som fotograf for en virksomhed, så er man med til at fortælle historien og budskaberne omkring virksomheden og dens værdifulde produkter og services. Og dette vil man selvfølgelig gerne have, at der også kommer til udtryk, gennem de billeder og videoer, man får taget af en erhvervsfoto- eller videograf.

Hos VisuTask har vi freelance erhvervsfotografer, der er specialister og tænker kreativt. Her er det altså kun fantasien, der sætter grænser. De kan omsætte virksomheders idéer til billeder og videoer i høj kvalitet og med fokus på det, i ønsker, at fortælle jeres kunder og potentielle kunder. 

Vi er specialister i visuelt indhold

En svær opgave at finde den rette erhversfotograf til sin virksomhed

VisuTask er en platform, hvor vi har samlet nogle af de bedste fotografer til virksomheder. Vores freelance virksomheds fotografer er specialister i at hjælpe erhvervskunder med at tænkte kreativt og udvikle skarpe billeder og videoer, der skaber resultater og et stærkt brand udadtil.

Hos VisuTask hjælper vi virksomheder med at tages fotos og film til alle slags opgaver. Uanset om det er til annoncering på f.eks. LinkedIn eller om det er til virksomhedens portrætbilleder, packshots m.m. 

Vi kan klare næsten enhver opgave, uanset om det er produktbilleder eller større opgaver til f.eks. reklamefilm.

FAQ

Få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål om fotografer

En erhvervsfotograf producerer billeder. Lige fra planlægningsfasen til det færdige produkt. Som fotograf arbejder du typisk som freelancer eller på tv- og filmselskaber. Som  erhvervsfotograf forstår du at bruge det tekniske udstyr, og du har styr på lys og andre rekvisitter. Du kan nemt og hurtigt booke en fotograf hos VisuTask. 

Prisen på en erhvervsfotograf kan være meget forskelligt. Som freelance erhvervsfotograf fastlægger man selv prisen efter sine kompetencer og opgavens omfang. Og prisen går som regel kun til fotografen selv.  Hvis du derimod booker et bureau til at hjælpe dig, vil prisen som regel blive en højere prisklasse. Dette skyldes, at der formentlig er flere omkostninger til f.eks. projektledere og andet. 

Det er svært at finde den rigtige erhvervsfotograf til sin opgave – hvor skal man starte og hvilke kompetencer skal man besidde? Det er altid en god idé at spørge efter et portfolio som fotografen har. På denne måde kan man spore sig ind på, om videografen har kompetencerne og stilen man ønsker i sine billeder. Derudover kan det også være en god idé at mødes inden produktionen bliver sat i gang, fordi det faktisk er ret vigtigt at være tryg ved hinanden. På denne måde er det også nemmere, at kunne tale om det ønskede færdige produkt. 

En professionel erhvervsfotograf kan stort set hjælpe dig med med alle de opgaver, du ønsker. En dygtig fotograf kan hjælpe dig med at se muligheder og tænke kreative ideér. Og hvis der er noget fotografen ikke mener, der er muligt at udføre, kan fotografen helt sikkert komme med et alternativ til dit ønske. 

VisuTask kan hjælpe dig med at finde en fotograf ud fra dine ønsker, behov og krav. Derudover kan du nemt finde en erhvervsfotograf gennem vores platform og oprette en opgave, du ønsker klaret. Herefter vil du modtage et tilbud eller flere fra vores tilknyttede freelancere, som gerne vil hjælpe dig med opgaven. Vores freelancere byder ind med en pris og hvilke kompetencer, de har. Herefter kan du skrive med de(n) freelancer(e), der ønsker at klare opgaven og forventningsafstemme, de ønsker, du har til opgaven. 

Nemmere bliver det ikke at få produceret skarpt indhold til dig eller din virksomhed.

Du opretter dig på vores platform øverst på siden, hvor der står “opret”. Herefter kan du få tilbud, finde en freelancer og/eller udforske pakkeløsninger. Vores tilknyttede freelancere vil hurtig og nemt tage kontakt til dig via chatfunktionen på platformen. I chatfunktionen kan man skrive om den pågældende opgave(r) og eventuelt stille spørgsmål til freelanceren. 

Når du har fundet den rette og accepteret et tilbud, bliver der dannet et igangværende projekt, så du altid kan finde det. Når fotografen har produceret det ønskede materiale, bliver det frigivet til dig på platformen, hvorfra du både downloader og betaler det. Vi har altså samlet det hele ét sted, nemmere bliver det ikke! 

Videoviden i verdensklasse. Hver uge

.

55+ dygtige foto- & videografer

Hjulpet over 35 virksomheder

Mathias fra VisuTask

Har du spørgsmål omkring at finde den rette erhvervsfotograf?

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og video.

Vi har hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med at få produceret højkvalitetsbilleder og -videoer.

Find ud af, om vi også kan finde det rette match for dig, lige her.