Fotograf Fyn

Er du på udkig efter en fotograf i eller omkring Fyn? Så er du kommet til det rette sted.

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og videografer, og har freelance fotografer fra hele landet. VisuTask blev startet i Aalborg, men blev hurtigt landsdækkende. Vi har derfor et stort antal fotografer i både Sjælland, Jylland og ikke mindst Fyn.

Fotograf fra Fyn

Står du og skal bruge en fotograf på Fyn, så er vi hos VisuTask de rette. Vi er en platform, der forbinder både virksomheder og private med at få dygtige freelance fotografer ud og hjælpe med at skyde flotte billeder, videoer og skarpe historier. 

VisuTask har over 15 fotografer og videografer fra Fyn tilkoblet, og vi kan helt sikkert også finde den rette fotograf til dig i netop dit område.

Vi er specialister i visuelt indhold

Vi dækker alle områder på Fyn

VisuTask er en landsdækkende platform med freelance fotografer på Jylland, Sjælland, Sønderjylland/Syddanmark og ikke mindst også Fyn. Vi har foto- og videografer, der kan klare opgaver på hele Fyn og endda uden du skal betale for transporten. Det er alt fra Odense, Svendborg, Middelfart og mange flere byer. Mange af vores dygtige freelance foto- og videografer holder til omring de større byer, og kan derfor netop hjælpe dig, hvis du er beliggende i eller omkring. 

Virksomheder og private - vi hjælper med alt visuelt på Fyn

Hos VisuTask hjælper vi både virksomheder og private. Om det er en reklamefilm, bryllupsbilleder, indhold til sociale medier, video af en konfirmation eller måske portrætbilleder. Vores dygtige freelance fotografer her ekspertise i alt, og VisuTask kan sætte dig sammen med den helt rette.

Så står du og skal bruge en freelance fotograf på Fyn, så tøv ikke med at kontakte os. Vi lover at finde en fotograf fra en af de byer tættest på dig, som matcher præcis dine ønsker og krav!

Søger fotograf Fyn

Hvis du pt. søger efter en fotograf på Fyn, så kan du nemt og overskueligt finde den rette foto- eller videograf til opgaven på vores platform. Men hvordan finder man dette fotograf? Disse ting kan du overveje: 

Stil. Tal med din fotograf om dine ønsker, så i finder ud af, om jeres stil matcher hinanden. 

Personlig kontakt. Har i den samme vision om projektet, og føler i jer komfortable sammen? 

Erfaring. Tal om fotografens erfaring og hvor de føler, at de netop kan hjælpe dig. 

Vi har gjort det nemt for dig, der søger en fotograf, at finde den rette til netop din opgave. Du kan oprette dig gratis på vores platform og finde en fotograf på 2 min.

FAQ

Få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål om fotografer

En Fyn fotograf producerer billeder. Lige fra planlægningsfasen til det færdige produkt. Som fotograf arbejder du typisk som freelancer eller på tv- og filmselskaber. Som fotograf forstår du at bruge det tekniske udstyr, og du har styr på lys og andre rekvisitter. Du kan finde og booke en fotograf på Fyn hos VisuTask. 

Prisen på en fotograf fra Fyn kan være meget forskelligt. Som freelance fotograf fastlægger man selv prisen efter sine kompetencer og opgavens omfang. Og prisen går som regel kun til fotografen selv.  Hvis du derimod booker et bureau til at hjælpe dig, vil prisen som regel blive en højere prisklasse. Dette skyldes, at der formentlig er flere omkostninger til f.eks. projektledere og andet. 

Det er svært at finde den rigtige til sin opgave på Fyn – hvor skal man starte og hvilke kompetencer skal man besidde? Det er altid en god idé at spørge efter et portfolio som fotografen har. På denne måde kan man spore sig ind på, om videografen har kompetencerne og stilen man ønsker i sine billeder. Derudover kan det også være en god idé at mødes inden produktionen bliver sat i gang, fordi det faktisk er ret vigtigt at være tryg ved hinanden. På denne måde er det også nemmere, at kunne tale om det ønskede færdige produkt. 

En professionel Fyn fotograf kan stort set hjælpe dig med med alle de opgaver, du ønsker. En dygtig fotograf kan hjælpe dig med at se muligheder og tænke kreative ideér. Og hvis der er noget fotografen ikke mener, der er muligt at udføre, kan fotografen helt sikkert komme med et alternativ til dit ønske. 

VisuTask kan hjælpe dig med at finde en fotograf fra Fyn ud fra dine ønsker, behov og krav. Derudover kan du nemt finde en fotograf gennem vores platform og oprette en opgave, du ønsker klaret. Herefter vil du modtage et tilbud eller flere fra vores tilknyttede freelancere, som gerne vil hjælpe dig med opgaven. Vores freelancere byder ind med en pris og hvilke kompetencer, de har. Herefter kan du skrive med de(n) freelancer(e), der ønsker at klare opgaven og forventningsafstemme, de ønsker, du har til opgaven. 

Nemmere bliver det ikke at få produceret skarpt indhold til dig eller din virksomhed.

Du opretter dig på vores platform øverst på siden, hvor der står “opret”. Herefter kan du få tilbud, finde en freelancer og/eller udforske pakkeløsninger. Vores tilknyttede freelancere vil hurtig og nemt tage kontakt til dig via chatfunktionen på platformen. I chatfunktionen kan man skrive om den pågældende opgave(r) og eventuelt stille spørgsmål til freelanceren. 

Når du har fundet den rette og accepteret et tilbud, bliver der dannet et igangværende projekt, så du altid kan finde det. Når fotografen har produceret det ønskede materiale, bliver det frigivet til dig på platformen, hvorfra du både downloader og betaler det. Vi har altså samlet det hele ét sted, nemmere bliver det ikke! 

Videoviden i verdensklasse. Hver uge

.

55+ dygtige foto- & videografer

Hjulpet over 35 virksomheder

Mathias fra VisuTask

Har du spørgsmål eller ønsker at finde en fotograf fra Fyn?

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og video.

Vi har hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med at få produceret højkvalitetsbilleder og -videoer.

Find ud af, om vi også kan finde det rette match for dig, lige her.