Fotograf Fyn

Er du på udkig efter en fotograf i eller fra Fyn? Så er du kommet til det rette sted.

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og videografer, og har freelance fotografer fra hele landet. VisuTask blev startet i Aalborg, men blev hurtigt landsdækkende. Vi har derfor et stort antal fotografer i både Sjælland, Jylland og ikke mindst Fyn.

Fotograf fra Fyn

Står du og skal bruge en fotograf på Fyn, så er vi hos VisuTask de rette. Vi er en platform, der forbinder både virksomheder og private med at få dygtige freelance fotografer ud og hjælpe med at skyde flotte billeder og videoer.

VisuTask har over 15 fotografer og videografer fra Fyn tilkoblet, og vi kan helt sikkert også finde den rette fotograf til dig i netop dit område.

Vi dækker elle områder på Fyn

VisuTask er en landsdækkende platform med freelance fotografer på Jylland, Sjælland, Sønderjylland og ikke mindst også Fyn. Vi har foto- og videografer, der kan klare opgaver på hele Fyn og endda uden du skal betale for transporten. Det er alt fra Odense, Svendborg, Middelfart og mange flere byer. Mange af vores dygtige freelance foto- og videografer holder til omring de større byer og kan derfor netop hjælp dig, hvis du er beliggende i sådan en.

Virksomheder og private - vi hjælper med alt visuelt på Fyn

Hos VisuTask hjælper vi både virksomheder og private. Om det er en reklamefilm, bryllupsbilleder, indhold til sociale medier, video af en konfirmation eller måske portrætbilleder. Vores dygtige freelance fotografer her ekspertise i alt, og VisuTask kan sætte dig sammen med den helt rette.

Så står du og skal bruge en freelance fotograf på Fyn, så tøv ikke med at kontakte os. Vi lover at finde en fotograf fra en af de sjællandske byer, som matcher præcis dine ønsker og krav!

Søger fotograf Fyn

Hvis du pt. søger efter en fotograf på Fyn, så kan du nemt og overskueligt finde den rette foto- eller videograf til opgaven på vores platform. Vi har gjort det nemt for dig, der søger en fotomand, at finde den rette til netop din opgave. Du kan oprette dig gratis på vores platform og finde en fotograf på 2 min.

Har du spørgsmål eller ønsker at finde en fotograf fra Fyn?

Tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål alle ugens dage!

Mathias fra VisuTask

Kontakt Mathias og få personlig hjælp!

Mobil: (+45) 50 55 87 53

Mail: mathias@visutask.dk