Fotograf Odense

Er du på udkig efter en fotograf i eller fra Odense? Så er du kommet til det rette sted.

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og video. Vi har et stort antal foto- og videografer i hele landet. Vores freelancere klare foto- og videoopgaver i hele landet. VisuTask blev startet i Nordjylland, men udvidede hurtigt til hele landet. Derfor har vi også et stort antal fotografer på Fyn og nærmere bestemt fotografer fra Odense. Du kan derudover også finde en fotograf i de andre største byer: AarhusEsbjergAalborg og København.

Fotograf i Odense

Hvis du skal bruge en fotograf fra Odense, så er VisuTask det rette match. VisuTask er en platform, der forbinder både virksomheder og private med dygtige freelance fotografer. Vores fotografer hjælper bl.a. fynske virksomheder og private med at skyde flotte billeder og videoer. Så uanset om det er i forbindelse med forretning, eller du mangler en fotograf til jeres bryllup, så kan vi hjælpe. 

Hvis du er på udkig efter en fotograf i Odense eller generelt på Fyn, kan det være svært at vide, hvilken der er det rette match. VisuTask er stærkt besat med 15 fotografer i og omkring Odense. Vi kan helt sikkert også finde den rette fotograf i Odense til dig.

Vi er specialister i visuelt indhold

Vi dækker hele Fyn

Som en landsdækkende platform med freelance fotografer, så dækker vi selvfølgelig hele Sjælland, Nordjylland, Sønderjylland samt Syddanmark og nærmere bestemt Fyn. Vi har foto- og videografer, der klarer opgaver på hele Fyn og endda uden, at du skal betale for transport. Det er alt fra Bogense og Nordskov mod nord, Middelfart mod vest, Svendborg mod syd, Nyborg mod øst og alt derimellem – selvfølgelig også inklusiv Odense og omegn. Mange af vores dygtige freelance foto- og videografer holder faktisk også til i Odense, hvorfor de hurtigt kan komme ud, hvis du pludselig står med en opgave.

Virksomheder og private - alt visuelt i Odense

Vi hjælper alt lige fra virksomheder med at producere marketingmateriale til private i forbindelse med større begivenheder. Om det er en film til reklame, billeder fra brylluppet, content til sociale medier, video af en barnedåb eller måske CV billeder. Vores dygtige freelance fotografer her ekspertise inden for alle slags områder, og VisuTask kan sætte dig sammen med den helt rette ud fra lige præcis dine ønsker.

Hvis du står og skal bruge en freelance fotograf i Odense eller omegn, så tøv ikke med at kontakte os. Vi lover at finde en freelance fotograf fra Odense, som matcher lige præcis dine ønsker og krav!

Søger fotograf Odense

Hvis du pt. søger efter en fotograf i eller omkring Odense, så kan du nemt og overskueligt finde den rette fotograf til opgaven på vores platform. Vi har gjort det nemt for dig, der søger en foto- eller videograf, at finde den rette til netop din opgave. Men hvordan finder man dette fotograf? Disse ting kan du overveje: 

Stil. Tal med din fotograf om dine ønsker, så i finder ud af, om jeres stil matcher hinanden. 

Personlig kontakt. Har i den samme vision om projektet, og føler i jer komfortable sammen? 

Erfaring. Tal om fotografens erfaring og hvor de føler, at de netop kan hjælpe dig. 

Du kan oprette dig gratis på vores platform og finde en fotograf på 2 min.

FAQ

Få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål om fotografer

En fotograf i Odense producerer billeder. Lige fra planlægningsfasen til det færdige produkt. Som fotograf arbejder du typisk som freelancer eller på tv- og filmselskaber. Som fotograf forstår du at bruge det tekniske udstyr, og du har styr på lys og andre rekvisitter. Du kan finde og booke en fotograf i Odense hos VisuTask. 

Prisen på en Odense fotograf kan være meget forskelligt. Som freelance fotograf fastlægger man selv prisen efter sine kompetencer og opgavens omfang. Og prisen går som regel kun til fotografen selv.  Hvis du derimod booker et bureau til at hjælpe dig, vil prisen som regel blive en højere prisklasse. Dette skyldes, at der formentlig er flere omkostninger til f.eks. projektledere og andet. 

Det er svært at finde den rigtige til sin opgave i Odense- hvor skal man starte og hvilke kompetencer skal man besidde? Det er altid en god idé at spørge efter et portfolio som fotografen har. På denne måde kan man spore sig ind på, om videografen har kompetencerne og stilen man ønsker i sine billeder. Derudover kan det også være en god idé at mødes inden produktionen bliver sat i gang, fordi det faktisk er ret vigtigt at være tryg ved hinanden. På denne måde er det også nemmere, at kunne tale om det ønskede færdige produkt. 

En professionel fotograf i Odense kan stort set hjælpe dig med med alle de opgaver, du ønsker. En dygtig fotograf kan hjælpe dig med at se muligheder og tænke kreative ideér. Og hvis der er noget fotografen ikke mener, der er muligt at udføre, kan fotografen helt sikkert komme med et alternativ til dit ønske. 

VisuTask kan hjælpe dig med at finde en Odense fotograf ud fra dine ønsker, behov og krav. Derudover kan du nemt finde en fotograf gennem vores platform og oprette en opgave, du ønsker klaret. Herefter vil du modtage et tilbud eller flere fra vores tilknyttede freelancere, som gerne vil hjælpe dig med opgaven. Vores freelancere byder ind med en pris og hvilke kompetencer, de har. Herefter kan du skrive med de(n) freelancer(e), der ønsker at klare opgaven og forventningsafstemme, de ønsker, du har til opgaven. 

Nemmere bliver det ikke at få produceret skarpt indhold til dig eller din virksomhed.

Du opretter dig på vores platform øverst på siden, hvor der står “opret”. Herefter kan du få tilbud, finde en freelancer og/eller udforske pakkeløsninger. Vores tilknyttede freelancere vil hurtig og nemt tage kontakt til dig via chatfunktionen på platformen. I chatfunktionen kan man skrive om den pågældende opgave(r) og eventuelt stille spørgsmål til freelanceren. 

Når du har fundet den rette og accepteret et tilbud, bliver der dannet et igangværende projekt, så du altid kan finde det. Når fotografen har produceret det ønskede materiale, bliver det frigivet til dig på platformen, hvorfra du både downloader og betaler det. Vi har altså samlet det hele ét sted, nemmere bliver det ikke! 

Videoviden i verdensklasse. Hver uge

.

55+ dygtige foto- & videografer

Hjulpet over 35 virksomheder

Mathias fra VisuTask

Har du spørgsmål eller ønsker at finde en fotograf i Odense?

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og video.

Vi har hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med at få produceret højkvalitetsbilleder og -videoer.

Find ud af, om vi også kan finde det rette match for dig, lige her.