Madfotograf

Er du på udkig efter en madfotograf til din restaurant eller café? Hos VisuTask har vi dygtige fotografer, der har hjulpet mange virksomheder i denne branche. Læs mere her.

Madfotografer er som navnet indikerer fotografer, der er specialister i at fotografere mad og drikkevarer. Hos VisuTask har vi mange dygtige fotografer. Læs mere om dem her og find ligeledes den rette til din virksomhed via vores online platform på 2 min.

Madfotografer

Hos VisuTask har vi mange dygtige madfotografer. Vores freelance fotografer er eksperter i at fange madens farver og dybde i både fotos og videoer. 

Hos VisuTask hjælper vi flere virksomheder med at tage madfotos og madvideoer hos både restauranter, caféer og lignende. Om det er til annoncer på de sociale medier, produktbilleder til menukort eller lign.

Vi kan klare opgaven uanset om opgaven lyder på et par reklamebilleder, men også større opgaver til f.eks. større reklamekampagner.

Mad fotograf til dit behov

Det er en essentiel del af arbejdet som fotograf ikke blot at tage billeder. Når man skyder billeder og videoer af mad, så er man med til ikke blot at sælge en ret, så man får flere solgt måltider osv. Nej, men er allerede med til at skabe oplevelsen omkring maden.

Hos VisuTask har vi specialister, der tænker kreativt og kan omsætte virksomheders idéer til billeder i ekstrem høj kvalitet. Vi har hjulpet mange restauranter og caféer med alt fra billeder til menukortet, video af lokalerne og produktbilleder til hjemmesiden. 

Hvad koster en mad fotograf?

Det kan være svært at fastsætte en pris på en god fotomand. Det er ikke kun til content inden for mad og drikke, men gør sig gældende generelt i branchen. Derfor har vi hos VisuTask lavet en online platform, hvor du nemt og overskueligt kan finde og sammenligne priser og kompetencer fra freelancers og ligelede få hjælp til din specifikke opgave.

En svær opgave at finde den rette fotograf til sin virksomhed

Hos VisuTask har vi som mission at hjælpe virksomheder med at finde den rette fotograf til deres opgave. Vi har mange dygtige mad video- og fotografer. Vi er Danmarks førende platform foto og video platform. Vi leverer billeder, videoer og reklamefilm i højt kvalitet, men samtidig også til markedets mest konkurrencedygtige priser. 

Skal vi finde den rette fotograf til din virksomheds madbilleder ud fra jeres ønsker og krav? 

Har du spørgsmål omkring det finde den rette mad fotograf?

Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål alle ugens dage!

Mathias fra VisuTask

Kontakt Mathias og få personlig hjælp!

Mobil: (+45) 50 55 87 53

Mail: mathias@visutask.dk