Madfotograf

Er du på udkig efter en madfotograf til din restaurant eller café? Hos VisuTask har vi dygtige fotografer, der har hjulpet mange virksomheder i denne branche. Læs mere her.

Madfotografer er som navnet indikerer, fotografer, der er specialister i at fotografere mad og drikkevarer. En madfotograf er derfor rigtig god til at “foodstyle” dine lækre retter eller drikkevarer, så det bliver præsenteret ligeså godt, som det også smager. 

Hos VisuTask har vi mange dygtige fotografer. Læs mere om dem her og find ligeledes den rette til din virksomhed via vores online platform på 2 min.

Madfotografer

Hos VisuTask har vi mange dygtige madfotografer. Vores freelance fotografer er eksperter i at fange madens farver og dybde i både fotos og videoer. 

Hos VisuTask hjælper vi flere virksomheder med at tage madfotos og madvideoer hos både restauranter, caféer og lignende. Uanset om det er til annoncer på de sociale medier, produktbilleder til menukort eller lign.

Vi kan klare opgaven, om det så lyder på et par reklamebilleder, men også opgaver til f.eks. større reklamekampagner.

Hvad koster en madfotograf?

Det kan være svært at fastsætte en pris på en god fotograf. Det er ikke kun til content inden for mad og drikke, men det gør sig gældende generelt i branchen. Derfor har vi hos VisuTask lavet en online platform, hvor du nemt og overskueligt kan finde og sammenligne priser og kompetencer fra freelancers og ligeledes få hjælp til din specifikke opgave.

Madfotograf til dit behov

Det er en essentiel del af arbejdet som fotograf ikke blot at tage billeder. Når man skyder billeder og videoer af mad, er man ikke blot med til “at sælge en ret,”. Nej, man er faktisk allerede i gang med, at skabe oplevelsen omkring maden.

Hos VisuTask har vi specialister, der tænker kreativt og kan omsætte virksomheders idéer til billeder i høj kvalitet. Vi har hjulpet mange restauranter og caféer med alt fra billeder til menukort, video af lokalerne og produktbilleder til hjemmesiden. 

En svær opgave at finde den rette fotograf til sin virksomhed

Hos VisuTask har vi som mission om hjælpe virksomheder med at finde den rette mad fotograf til deres opgave – på den nemmeste og hurtigste måde. Vi har mange dygtige mad video- og fotografer. Vi er Danmarks førende platform inden for foto og video. Vi leverer billeder, videoer og reklamefilm i højt kvalitet, og vi har nok også markedets mest konkurrencedygtige priser. 

Skal vi finde den rette fotograf, hvis du/I mangler en foto-eller videograf til at tage gode madbilleder? Og ud fra jeres ønsker, krav og budget? 

FAQ

Få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål om fotografer

En madfotograf producerer billeder. Lige fra planlægningsfasen til det færdige produkt. Som madfotograf arbejder du typisk som freelancer eller på tv- og filmselskaber. Som madfotograf forstår du at bruge det tekniske udstyr – og derudover har du styr på lys og hvordan, du fanger maden så den ser indbydende ud. Du kan nemt og hurtigt booke en fotograf hos VisuTask. 

Prisen på en madfotograf kan være meget forskelligt. Som freelance fotograf fastlægger man selv prisen efter sine kompetencer og opgavens omfang. Og prisen går som regel kun til fotografen selv.  Hvis du derimod booker et bureau til at hjælpe dig, vil prisen som regel blive en højere prisklasse. Dette skyldes, at der formentlig er flere omkostninger til f.eks. projektledere og andet. 

Det er svært at finde den rigtige fotograf til mad og drikkevarer – hvor skal man starte og hvilke kompetencer skal man besidde? Det er altid en god idé at spørge efter et portfolio som fotografen har. På denne måde kan man spore sig ind på, om videografen har kompetencerne og stilen man ønsker i sine billeder. Derudover kan det også være en god idé at mødes inden produktionen bliver sat i gang, fordi det faktisk er ret vigtigt at være tryg ved hinanden. På denne måde er det også nemmere, at kunne tale om det ønskede færdige produkt. 

En professionel fotograf til fødevarer kan stort set hjælpe dig med med alle de opgaver, du ønsker. En dygtig fotograf kan hjælpe dig med at se muligheder og tænke kreative ideér. Og hvis der er noget fotografen ikke mener, der er muligt at udføre, kan fotografen helt sikkert komme med et alternativ til dit ønske. 

VisuTask kan hjælpe dig med at finde en madfotograf ud fra dine ønsker, behov og krav. Derudover kan du nemt finde en fotograf gennem vores platform og oprette en opgave, du ønsker klaret. Herefter vil du modtage et tilbud eller flere fra vores tilknyttede freelancere, som gerne vil hjælpe dig med opgaven. Vores freelancere byder ind med en pris og hvilke kompetencer, de har. Herefter kan du skrive med de(n) freelancer(e), der ønsker at klare opgaven og forventningsafstemme, de ønsker, du har til opgaven. 

Nemmere bliver det ikke at få produceret skarpt indhold til dig eller din virksomhed.

Du opretter dig på vores platform øverst på siden, hvor der står “opret”. Herefter kan du få tilbud, finde en freelancer og/eller udforske pakkeløsninger. Vores tilknyttede freelancere vil hurtig og nemt tage kontakt til dig via chatfunktionen på platformen. I chatfunktionen kan man skrive om den pågældende opgave(r) og eventuelt stille spørgsmål til freelanceren. 

Når du har fundet den rette og accepteret et tilbud, bliver der dannet et igangværende projekt, så du altid kan finde det. Når fotografen har produceret det ønskede materiale, bliver det frigivet til dig på platformen, hvorfra du både downloader og betaler det. Vi har altså samlet det hele ét sted, nemmere bliver det ikke! 

Videoviden i verdensklasse. Hver uge

.

55+ dygtige foto- & videografer

Hjulpet over 35 virksomheder

Mathias fra VisuTask

Har du spørgsmål omkring det at finde den rette madfotograf?

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og video.

Vi har hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med at få produceret højkvalitetsbilleder og -videoer.

Find ud af, om vi også kan finde det rette match for dig, lige her.