Modefotograf

Er du på udkig efter en modefotograf til dit fashionbrand? Hos VisuTask har vi dygtige fotografer, der har hjulpet virksomheder i mange i denne branche. Læs mere her.

Modefotografer er fotografer, der er specialister i at tage billeder af mode. De har sans for detaljen og kan virkelig frembringe detaljerne på fotos. Som modefotograf fotograferer man alt fra tøj, tasker og kosmetik. Så hvis dit brand mangler og er på udkig efter en mode- og fashionfotograf, så er du kommet til det rette sted.

Modefotografer

Hos VisuTask har vi mange dygtige modefotografer. Vi er specialister i at hjælpe virksomheder med at tænke kreativt og udvikle skarpe reklamefotos, der skaber resultater og et stærkt brand udadtil.

Hos VisuTask hjælper vi virksomheder med at tage modebilleder og modevideoer til alle slags opgaver. Om det er til annoncer på de sociale medier, om det er til portrætbilleder eller måske nye billeder til et magasin. 

Vi kan klare opgaven uanset om opgaven lyder på et par reklamebilleder, men også store opgaver til f.eks. større reklamekampagner.

Hvad koster en modefotograf?

Prisen på en mode fotograf kan variere meget. Det afhænger meget af erfaring, kompetencer ol. Nogle af vores fotografer har hjulpet nogle af de største modebrands i Danmark, og tager derfor en højere pris, mens andre er nyere i branchen og tager mindre.

Du kan se priser på vores fotografer inde på vores platform længere nede på siden.

 

Platformen

Få et hurtigt overblik over dine seneste projekter, samtale med din freelancer, kvitteringer og meget mere.

Dashboard

Modefotograf til dit behov

Det er en essentiel del af arbejdet som modefotograf ikke blot at tage billeder. Når man producerer content til et modebrand, så er det vigtigt at få detaljerne med. Det stiller høje krav til kvalitet ift. til fotografen og det setup personen har med.

Hos VisuTask har vi specialister, der tænker kreativt og kan omsætte dine idéer til billeder i ekstrem høj kvalitet.

En svær opgave at finde den rette fotograf til sit fashionbrand

Hos VisuTask har vi som mission at hjælpe virksomheder med at finde den rette modefoto- eller videograf til deres opgave. Vi har mange dygtige mode fotofolk. Vi er Danmarks førende platform inden for foto og video. Vi leverer reklamefotos, videoer og reklamefilm i højt kvalitet, men samtidig også til markedets mest konkurrencedygtige priser. 

Skal vi finde den rette modefotograf ud fra jeres ønsker og krav? Opret dig gratis og få tilbud på en modefotograf her nedenfor.

FAQ

Få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål om fotografer

En modefotograf producerer billeder. Lige fra planlægningsfasen til det færdige produkt. Som modefotograf arbejder du typisk som freelancer eller på tv- og filmselskaber. Som modefotograf forstår du at bruge det tekniske udstyr, og du har styr på lys og andre rekvisitter. Du kan nemt og hurtigt booke en modefotograf hos VisuTask. 

Prisen på en mode fotograf kan være meget forskelligt. Som freelance fotograf fastlægger man selv prisen efter sine kompetencer og opgavens omfang. Og prisen går som regel kun til fotografen selv.  Hvis du derimod booker et bureau til at hjælpe dig, vil prisen som regel blive en højere prisklasse. Dette skyldes, at der formentlig er flere omkostninger til f.eks. projektledere og andet. 

Det er svært at finde den rigtige til sit modebrand – hvor skal man starte og hvilke kompetencer skal man besidde? Det er altid en god idé at spørge efter et portfolio som fotografen har. På denne måde kan man spore sig ind på, om videografen har kompetencerne og stilen man ønsker i sine billeder. Derudover kan det også være en god idé at mødes inden produktionen bliver sat i gang, fordi det faktisk er ret vigtigt at være tryg ved hinanden. På denne måde er det også nemmere, at kunne tale om det ønskede færdige produkt. 

En professionel modefotograf kan stort set hjælpe dig med med alle de opgaver, du ønsker. En dygtig fotograf kan hjælpe dig med at se muligheder og tænke kreative ideér. Og hvis der er noget fotografen ikke mener, der er muligt at udføre, kan fotografen helt sikkert komme med et alternativ til dit ønske. 

VisuTask kan hjælpe dig med at finde en fashionfotograf ud fra dine ønsker, behov og krav. Derudover kan du nemt finde en fotograf gennem vores platform og oprette en opgave, du ønsker klaret. Herefter vil du modtage et tilbud eller flere fra vores tilknyttede freelancere, som gerne vil hjælpe dig med opgaven. Vores freelancere byder ind med en pris og hvilke kompetencer, de har. Herefter kan du skrive med de(n) freelancer(e), der ønsker at klare opgaven og forventningsafstemme, de ønsker, du har til opgaven. 

Nemmere bliver det ikke at få produceret skarpt indhold til dig eller din virksomhed.

Du opretter dig på vores platform øverst på siden, hvor der står “opret”. Herefter kan du få tilbud, finde en freelancer og/eller udforske pakkeløsninger. Vores tilknyttede freelancere vil hurtig og nemt tage kontakt til dig via chatfunktionen på platformen. I chatfunktionen kan man skrive om den pågældende opgave(r) og eventuelt stille spørgsmål til freelanceren. 

Når du har fundet den rette og accepteret et tilbud, bliver der dannet et igangværende projekt, så du altid kan finde det. Når fotografen har produceret det ønskede materiale, bliver det frigivet til dig på platformen, hvorfra du både downloader og betaler det. Vi har altså samlet det hele ét sted, nemmere bliver det ikke! 

Videoviden i verdensklasse. Hver uge

.

55+ dygtige foto- & videografer

Hjulpet over 35 virksomheder

Mathias fra VisuTask

Har du spørgsmål omkring det at finde den rette modefotograf?

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og video.

Vi har hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med at få produceret højkvalitetsbilleder og -videoer.

Find ud af, om vi også kan finde det rette match for dig, lige her.