Om VisuTask

De tre VisuTask founders

De tre stiftere af VisuTask:
Mathias, Frederik og Daniel

Hvad er VisuTask?

VisuTask en platform. Vi forbinder virksomheder og private med vores freelance foto- og videografer. Dvs. når du står med et behov for billeder eller videoer, hvad end det er til din virksomhed eller privat arrangement, så står vi klar til at finde den rette til fotograf opgaven.

Hvem er vi?

VisuTask er startet af de tre kammerater Mathias, Frederik og Daniel, som du kan se på billedet her. Alle tre med en drøm om at lave en platform, der gør det enkelt at få lavet flot visuelt indhold i form af billeder og videoer, men uden det skal være bøvlet eller koste en formue.

Fun fact: Du kan jævnligt finde Mathias og Frederik på stadion i Aalborg, hvor de støtter Hele Nordjyllands Hold, AaB, i tykt og tyndt. På trods af det, står vi selvfølgelig klar til hjælpe dig med at finde en foto-/videograf i hele landet.

Hvorfor hyre en freelancer, og ikke et bureau, en konsulent eller fastansætte?

Du slipper for dyre regninger til projektledere og andre mellemled i bureauer. Vi tilbyder høj kvalitet, blot uden fordyrende elementer!

En freelancer er fleksibelt for både dig som kunde og for freelancerne selv. Som virksomhed og privat kan du nemt hyre fotografer alt efter dine behov. Vores tilkoblede freelancere kan ligeledes byde ind på opgaver, når de ønsker det.

Derudover er vi som platform mere fleksible, hurtigtagerende og gør det muligt at sammenligne et udvalg af foto- og videografer! Vi gør det både muligt at indhente tilbud fra tre fotografer samt har mulighed for f.eks. at sende en anden fotograf ud i tilfælde af sygdom, ferie eller andet. Det er blot nogle af de mange styrker vi har som platform!

freelance fotograf

Vores misson

er at tilbyde virksomheder og private flotte visuelle løsninger tilpasset efter deres behov

Vores vision

er at blive danskernes foretrukne platform til at løse visuelle opgaver

Ikke et traditionelt bureau som alle de andre

VisuTask er ikke et bureau, men en platform! Det betyder, at vi er formidler mellem virksomheder og foto-/ videografer. Vi har talentfulde, kreative, detaljeorienterede og resultatskabende foto- og videografer fra hele landet på vores platform.

Vi finder den perfekte foto-/videograf ud fra præcis din opgave!

Målet

Vi ønsker at være danskernes foretrukne platform til alle visuelle opgaver: billeder, video, reklamefilm, videoredigering og visuelt til sociale medier.

Vi sikrer de bedste resultater til skarpe priser.