Mød det nordjyske team bag VisuTask

Mød det unge, energiske team bag VisuTask platform, der forsøger at revolutionere foto- og videobranchen. Læs mere om hvad VisuTask er og lær os, der står bag platformen bedre at kende.

De tre VisuTask founders

De tre stiftere af VisuTask: Mathias, Frederik og Daniel

Hvad er VisuTask?

VisuTask en platform. Et meget fint begreb, men som ikke altid er så nemt at forstå. Kort sagt, så har vi samlet 25 af landets dygtige foto- og videografer ét sted. Her kan du som virksomhed finde netop den videograf, du har brug for.

Derudover tager vi dig igennem hele contentprocessen, hvor du både betaler og modtager materialet gennem platformen. Aldrig har det været nemmere at finde en foto- eller videograf til sin virksomhed.

Prøv platformen gratis

Find en foto-/videograf lige her!

Mød teamet bag

Mød holdet bag VisuTask her. Vi arbejder hver dag for at gøre videoproduktion nemt og overskueligt for vores kunder!

Mathias Reberholt

CEO m. ansvar for marketing og kundeansvarlig

Daniel T. Valnert

CTO m. ansvar for software- & produktudvikling

Frederik Leegaard

CFO m. ansvar for økonomi & regnskab

Sarah Dissing

Praktikant m. ansvar for sociale medier

Kevin Srirangathurai

Praktikant m. ansvar for backend

Dishaan Selvarajah

Praktikant m. ansvar for frontend/SEO

Lærke Læsø

Praktikant m. ansvar for UI/UX

Juliane Sørensen

Praktikant med ansvar for PR & copywriting

Hvorfor hyre en freelancer og ikke et bureau?

Ved at benytte en af vores dygtige freelancere slipper du for dyre regninger til projektledere og andre mellemled i bureauer. Vi tilbyder høj kvalitet, blot uden fordyrende elementer!

En freelancer er fleksibelt for både dig som kunde og for freelancerne selv. Som virksomhed kan du nemt hyre en videograf ind alt efter dine behov. Vores tilkoblede freelancere kan ligeledes byde ind på opgaver, når de ønsker det.

Derudover er vi som platform mere fleksible, hurtigtagerende og gør det muligt at sammenligne et udvalg af foto- og videografer! Vi gør det både muligt at indhente tilbud fra fotografer samt har mulighed for f.eks. at sende en anden fotograf ud i tilfælde af sygdom, ferie eller andet. Det er blot nogle af de mange styrker vi har som platform!

freelance fotograf

Vores misson

er at tilbyde virksomheder og private flotte visuelle løsninger tilpasset efter deres behov

Vores vision

er at blive danskernes foretrukne platform til at løse visuelle opgaver

VisuTask holdet

Hos VisuTask arbejder vi hver dag for at gøre foto- og videobranchen lidt mere overskuelig for dig som virksomhedsejer eller marketingansvarlig. Gennem vores platform kan du nemt finde og sammenligne foto- og videografer fra hele landet. Derudover håndterer vi alt bøvlet, så du på ét og samme sted kan komme med revision, få overført materialet og betale. Aldrig har det været nemmere at få produceret videoer til sin virksomhed.

Hvem er vi?

VisuTask er startet af de tre kammerater Mathias, Frederik og Daniel, som du kan se på billedet i toppen af siden. Alle tre med en drøm om at lave en platform, der gør det enkelt at få lavet flot visuelt indhold i form af billeder og videoer, men uden det skal være bøvlet eller koste en formue.

Fun fact: Du kan jævnligt finde Mathias og Frederik på stadion i Aalborg, hvor de støtter Hele Nordjyllands Hold, AaB, i tykt og tyndt. På trods af det, står vi selvfølgelig klar til hjælpe dig med at finde en foto-/videograf i hele landet.

Videoviden i verdensklasse. Hver uge

.

25 dygtige foto- & videografer

Hjulpet over 35 virksomheder

Mathias fra VisuTask

Er du nysgerrig på, om vi kan hjælpe dig?

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og video.

Vi har hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med at få produceret højkvalitetsbilleder og -videoer.

Find ud af, om vi også kan finde det rette match for dig, lige her.