Packshot fotograf

Er du på udkig efter en packshot fotograf? Hos VisuTask har vi dygtige fotografer, der har hjulpet virksomheder i og private med at tage flotte produktbilleder. Læs mere her.

Packshot fotografer er specialister i at tage de perfekte packshots. Læs mere om produktfotografer her og find den rette via vores platform nedenfor.

Produktfotografer

Hos VisuTask har vi mange dygtige produktfotografer. Vi er specialister i at hjælpe virksomheder med at tænkte kreativt og udvikle skarpe billeder af sine produkter, der skaber resultater og et stærkt brand udadtil.

Hos VisuTask hjælper vi virksomheder med at tage packshots til alle slags opgaver. Om det er til annoncer på de sociale medier eller måske nye billeder til hjemmesiden, så har vi dygtige folk til præcis sådanne opgaver.

Vi kan klare opgaven uanset om opgaven lyder på et par produkt fotos, men også større opgaver til f.eks. større produktserier.

Packshot fotograf til dit behov

Det er en essentiel del af arbejdet som produkt fotograf ikke blot at tage billeder. Når man skyder packshot fotos for virksomheder, så er man med til at fortælle historien og budskaberne omkring virksomheder og værdifulde produkter. Dette skal også komme til udtryk gennem de packshots man får taget af en packshotfotograf.

Hos VisuTask har vi specialister, der tænker kreativt og kan omsætte virksomheders idéer til billeder i ekstrem høj kvalitet. Læs mere om de fotos vi har taget for andre virksomheder her.

Hvad koster en packshot fotograf?

Prisen på en packshot fotograf kan variere meget. Det er både afhængig af fotografens erfaring, kompetencer inden for den givne opgave, antallet af billeder og meget mere. 

Prisen på en produktfotograf kan derfor variere alt fra f.eks. 4.000 til 40.000 alt efter hvad du skal have lavet og hvem du ønsker at hjælpe dig.

En packshotfotografs pris kan også fastsættes ud fra en timespris plus en pris pr. billede. Det kunne være i omfanget af 150-1500 kr. pr. billede og en timepris på f.eks. 500-5000 kr. Nogle tager endvidere priser pr. produkt.

Hvis du vil have et konkurrencedygtig tilbud med priser fra forskellige produktfotografer, så hop ind og opret en opgave gratis på vores platform.

 

En svær opgave at finde den rette fotograf til sin virksomhed

Hos VisuTask har vi som mission at hjælpe virksomheder med at finde den rette packshot fotograf til deres opgave. Vi har mange dygtige fotografer. Vi er Danmarks førende platform inden for foto og video. Vi leverer packshots og produktvideoer/produktfilm i højt kvalitet, men samtidig også til markedets mest konkurrencedygtige priser. 

Skal vi finde den rette produktfotograf ud fra jeres ønsker og krav?

Har du spørgsmål omkring det finde den rette packshot fotograf?

Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål alle ugens dage!

Mathias fra VisuTask

Kontakt Mathias og få personlig hjælp!

Mobil: (+45) 50 55 87 53

Mail: mathias@visutask.dk