Packshot fotograf

Er du på udkig efter en packshot fotograf? Hos VisuTask har vi dygtige fotografer, der har hjulpet virksomheder i og private med at tage flotte produktbilleder. Læs mere her.

Packshot-fotografer er specialister i at tage de perfekte packshots. Packshots er også i daglig tale bare kaldt “produktbilleder”. Læs mere om produktfotografer her og find den rette til din næste opgave via vores platform nedenfor.

Produktfotografer

Hos VisuTask har vi mange dygtige produktfotografer. Vi er specialister i at hjælpe virksomheder med at tænkte kreativt og udvikle skarpe billeder af sine produkter, der skaber resultater og et stærkt brand udadtil.

Hos VisuTask hjælper vi virksomheder med at tage packshots til alle slags opgaver. Om det er til annoncer på de sociale medier eller måske nye billeder til hjemmesiden, så har vi dygtige folk til præcis sådanne opgaver.

Vi kan klare opgaven uanset om opgaven lyder på et par produktfotos, men også store opgaver til f.eks. større produktserier eller kampagner. 

Du kan se nogle eksempler på virksomheder, vi har hjulpet med forskellige opgaver, under Cases herunder. 

Hvad koster en packshotfotograf?

Prisen på en packshot-fotograf kan variere meget. Det er både afhængig af fotografens erfaring, kompetencer inden for den givne opgave, antallet af billeder og meget mere. 

Prisen på en produktfotograf kan derfor variere alt fra f.eks. 4.000 til 40.000 kr. Men selvfølgelig alt efter hvad du skal have lavet, og hvem du ønsker der skal hjælpe dig.

Prisen for en fotograf, der tager packshots, kan også fastsættes ud fra en timespris plus en pris pr. billede. Det kunne være i omfanget af 150-1500 kr. pr. billede og en timepris på f.eks. 500-5000 kr. Nogle tager endvidere priser pr. produkt.

Hvis du vil have et konkurrencedygtig tilbud med priser fra forskellige produktfotografer, så hop ind og opret en opgave gratis på vores platform. Så har du også mulighed for at kunne sammenligne priser og kompetencer fra forskellige fotografer. 

 

Packshot fotograf til dit behov

Det er en essentiel del af arbejdet som produktfotograf, at det ikke blot handler om at tage billeder. Når man skyder packshot-fotos for virksomheder, så er man med til at fortælle historien og budskaberne omkring virksomheden og værdifulde produkter. Dette skal også kunne komme til udtryk gennem de billeder, man får taget af en packshotfotograf. Og som fotograf skal man derfor kunne agere professionelt, og være i stand til at sætte sig grundigt ind i opgaven og de mennesker man arbejder med. 

Hos VisuTask har vi specialister, der tænker kreativt og kan omsætte virksomheders idéer til billeder i ekstrem høj kvalitet.

En svær opgave at finde den rette fotograf til sin virksomhed

Hos VisuTask har vi som mission at hjælpe virksomheder med at finde den rette packshot fotograf til deres opgave. Vi har mange dygtige fotografer. Vi er Danmarks førende platform inden for foto og video. Vi leverer packshots og produktvideoer/produktfilm i højt kvalitet, men samtidig også til markedets mest konkurrencedygtige priser. 

Skal vi finde den rette produktfotograf ud fra jeres ønsker og krav?

FAQ

Få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål omkring fotografer her

En packshot fotograf tager billeder, hvor et eller flere elementer er i fokus. Packshots er også det man kalder “produktbilleder”. Altså tager man som regel billeder af et bestemt produkt, man gerne vil sælge. Det kunne være f.eks. være lige fra en taske til madbilleder. 

Prisen på en packshot fotograf kan være meget forskelligt. Som freelance fotograf fastlægger man selv prisen efter sine kompetencer og opgavens omfang. Og prisen går som regel kun til fotografen selv.  Hvis du derimod booker et bureau til at hjælpe dig, vil prisen som ofte blive i en højere prisklasse. Dette skyldes, at der formentlig er flere omkostninger til f.eks. projektledere og andet. 

Det er svært at finde den rigtige fotograf til sine packshots – hvor skal man starte og hvilke kompetencer skal man besidde? Det er altid en god idé at spørge efter et portfolio som fotografen har. På denne måde kan man spore sig ind på, om fotografen har kompetencerne og stilen, man ønsker til billederne. Derudover kan det også være en god idé at mødes inden selve produktionen bliver sat i gang, fordi det faktisk er ret vigtigt at være tryg ved hinanden. På denne måde er det også nemmere, at kunne tale om det ønskede færdige produkt. 

En professionel pacshot-fotograf kan stort set hjælpe dig med med alle de opgaver, du ønsker. En dygtig fotograf kan hjælpe dig med at se muligheder og tænke kreative ideér. Og hvis der er noget fotografen ikke mener, der er muligt at udføre, kan vedkommende helt sikkert finde et bedre alternativ til dit ønske. 

VisuTask kan hjælpe dig med at finde en foto-eller videograf ud fra dine ønsker, behov og krav til jeres packshots. Derudover kan du nemt finde en freelance foto/videograf gennem vores platform og oprette en opgave, du ønsker klaret. Herefter vil du modtage et tilbud eller flere fra vores tilknyttede freelancere, som gerne vil hjælpe dig med opgaven. Vores freelancere byder ind med en pris og hvilke kompetencer, de har. Herefter kan du skrive med de(n) freelancer(e), der ønsker at klare opgaven og forventningsafstemme, de ønsker, du har til opgaven. 

Nemmere bliver det ikke at få produceret skarpt indhold til dig eller din virksomhed.

Du opretter dig på vores platform øverst på siden, hvor der står “opret”. Herefter kan du oprette en opgave, udforske freelancere og søge efter pakkeløsninger. Vores tilknyttede freelancere vil hurtig og nemt tage kontakt til dig via chatfunktionen på platformen, hvis du lægger en opgave i udbud. I chatfunktionen kan man skrive om den pågældende opgave(r) og eventuelt stille spørgsmål til freelanceren. 

Når du har fundet den rette til din opgave, bliver opgaven lagt ud som et igangværende projekt, så du altid kan finde det. Når foto/videografen har produceret det ønskede materiale, bliver det frigivet til dig på platformen, hvorfra du både downloader og betaler det. Vi har altså samlet det hele ét sted, nemmere bliver det ikke! 

Videoviden i verdensklasse. Hver uge

.

55+ dygtige foto- & videografer

Hjulpet over 35 virksomheder

Mathias fra VisuTask

Har du spørgsmål omkring at finde den rette packshot fotograf?

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og video.

Vi har hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med at få produceret højkvalitetsbilleder og -videoer.

Find ud af, om vi også kan finde det rette match for dig, lige her.