Packshots

Packshots eller produktbilleder er en god måde at vise sine produkter på. Bliv klogere på priser på packshots, de mange forskellige muligheder og find en fotograf.  

Hvad er packshots?

Måske bedre kendt som produktbilleder/produktfotos, så er packshots oftest billeder med fokus på et bestemt produkt. Ofte billeder taget i et studie, men kan tages i mange miljøer. Packshots er en måde at vise sine kunder og potentielle kunder sine produkter på, på en enkel og overskuelig måde, så man nemt kan se produktets visuelle egenskaber eller udseende. Det kunne også være et lækkert billede af mad, som man har på sit menukort. 

Packshots
Produktfoto

Hvilke muligheder har man med packshots af sine produkter?

Først og fremmest, er der mange muligheder, når man skal have taget produktbilleder.

Til dels kan man tage et simpelt billede af sine produkter, hvor man ser hele produktet på billedet. Ofte er det taget med hvid baggrund i et studie. Man kan her også sætte fokus på bestemte features ved produktet som supplement.

For at få noget mere liv, så er det en god mulighed at skille sig ud ved at ændre lidt på baggrunden. Det kan være i et andet lokale eller måske med en anden baggrundsfarve. Det kunne selvfølgelig også være i sin café, hvis man skal have taget billeder til menukortet eller andet.  

Hvad koster packshots?

Det kan være svært at fastsætte en bestemt pris. Mange fotografer skal have et fast beløb pr. time. Det kan være alt fra 300 til 3000 kr,- i timen. Derudover kommer prisen pr. produktbillede. Den pris kan også være på alt mellem 100 og 1500 kr. eksempelvis.

Hos VisuTask hjælper vi mange virksomheder med at skyde packshots og produktfotos. Kontakt os nedenfor og få et tilbud på packshots af vores freelancere!

Er det ikke nemt nok?

Det kan synes nemt at tage produktfotos. Det er vel bare et produkt, man skal tage billeder af? Det skulle man måske tro. For det er ikke så lige til, at at tage produktbilleder, der fanger din målgruppe.

Et godt produktbillede har det rette lys, komposition og viser dit produkts features. Derfor er det en god idé at få en god fotograf til at tage disse fotos af dine produkter, som virkelig har styr på at arbejde med de ting. 

E-commerce øger packshots rolle

I takt med at mere og mere handel sker gennem e-commerce, så er vigtigheden af gode produktbilleder også forøget. Din kunder ser oftest dine produkter fra deres mobile enheder frem for i virkeligheden.

Endvidere er det ofte sidste touchpoint med kunden, inden de foretager et køb. Derfor kan de spille en enorm vigtig rolle ift. at øge konverteringsraten på din webshop.

Packshot café

Svært at finde en fotograf, der matcher sine ønsker

Det er ikke altid nemt at finde en fotograf, der kan matche lige præcis de ønsker man har. Ligeledes er der utroligt mange fotografer om buddet, og alle ønsker at få flere kunder. 

Hos VisuTask hjælper vi netop med dette. I kan lægge en opgave i udbud og en eller flere af vores freelance fotograf(er), der matcher jeres ønsker og krav vil tage kontakt til jer. Her kan i også skrive med de freelancere, der byder sig ind på opgaven, og vælge den I vil have til at klare opgaven. 

Produktbilleder gennem VisuTasks platform

Det kan være uoverskueligt at finde den rigtige fotograf til at skyde billeder af sine produkter. Gennem VisuTasks platform kan du nemt finde 25 dygtige foto- og videografer i hele landet.

Hvis du mangler, eller ønsker, at få produceret produktbilleder og gerne vil finde den helt rette, så kan du nemt finde, sammenligne og hyre en fotograf til opgaven lige her. Aldrig har det været nemmere at få produceret billeder til sin virksomhed.

Packshots fotograf

FAQ

Få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål omkring fotografer her

En packshot-fotograf tager billeder, hvor et eller flere elementer er i fokus. Packshots er også det man kalder “produktbilleder”. Altså tager man som regel billeder af et bestemt produkt, man gerne vil sælge. Det kunne være f.eks. være lige fra en taske til madbilleder. 

Prisen på en packshot-fotograf kan være meget forskelligt. Som freelance fotograf fastlægger man selv prisen efter sine kompetencer og opgavens omfang. Og prisen går som regel kun til fotografen selv.  Hvis du derimod booker et bureau til at hjælpe dig, vil prisen som ofte blive i en højere prisklasse. Dette skyldes, at der formentlig er flere omkostninger til f.eks. projektledere og andet. 

Det er svært at finde den rigtige til sin opgave – hvor skal man starte og hvilke kompetencer skal man besidde? Det er altid en god idé at spørge efter et portfolio som fotografen har. På denne måde kan man spore sig ind på, om fotografen har kompetencerne og stilen, man ønsker til billederne. Derudover kan det også være en god idé at mødes inden selve produktionen bliver sat i gang, fordi det faktisk er ret vigtigt at være tryg ved hinanden. På denne måde er det også nemmere, at kunne tale om det ønskede færdige produkt. 

En professionel fotograf kan stort set hjælpe dig med med alle de opgaver, du ønsker. En dygtig fotograf kan hjælpe dig med at se muligheder og tænke kreative ideér. Og hvis der er noget fotografen ikke mener, der er muligt at udføre, kan vedkommende helt sikkert finde et bedre alternativ til dit ønske. 

VisuTask kan hjælpe dig med at finde en foto-eller videograf ud fra dine ønsker, behov og krav. Derudover kan du nemt finde en freelance foto/videograf gennem vores platform og oprette en opgave, du ønsker klaret. Herefter vil du modtage et tilbud eller flere fra vores tilknyttede freelancere, som gerne vil hjælpe dig med opgaven. Vores freelancere byder ind med en pris og hvilke kompetencer, de har. Herefter kan du skrive med de(n) freelancer(e), der ønsker at klare opgaven og forventningsafstemme, de ønsker, du har til opgaven. 

Nemmere bliver det ikke at få produceret skarpt indhold til dig eller din virksomhed.

Du opretter dig på vores platform øverst på siden, hvor der står “opret”. Herefter kan du oprette en opgave, udforske freelancere og søge efter pakkeløsninger. Vores tilknyttede freelancere vil hurtig og nemt tage kontakt til dig via chatfunktionen på platformen, hvis du lægger en opgave i udbud. I chatfunktionen kan man skrive om den pågældende opgave(r) og eventuelt stille spørgsmål til freelanceren. 

Når du har fundet den rette til din opgave, bliver opgaven lagt ud som et igangværende projekt, så du altid kan finde det. Når foto/videografen har produceret det ønskede materiale, bliver det frigivet til dig på platformen, hvorfra du både downloader og betaler det. Vi har altså samlet det hele ét sted, nemmere bliver det ikke! 

Videoviden i verdensklasse. Hver uge

.

25 dygtige foto- & videografer

Hjulpet over 35 virksomheder

Mathias fra VisuTask

Har du spørgsmål omkring packshots eller at hyre en fotograf?

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og video.

Vi har hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med at få produceret højkvalitetsbilleder og -videoer.

Find ud af, om vi også kan finde det rette match for dig, lige her.