Packshots

Packshots eller produktbilleder er en god måde at vise sine produkter på for sine kunder, på en letgenkendelig måde.

Bliv klogere på priser på packshots, de mange forskellige muligheder og hyr en fotograf til jeres packshots lige her. 

Hvad er packshots?

Måske bedre kendt som produktbilleder/produktfotos, så er packshots oftest billeder med fokus på et bestemt produkt ofte taget i et studie, men kan tages i mange miljøer. Packshots er en måde at vise sine kunder og potentielle kunder sine produkter på en enkel og overskuelig måde, så de nemt kan se produktets visuelle egenskaber.

Packshots
Produktfoto

Hvilke muligheder har man med packshots af sine produkter?

Først og fremmest, er der mange muligheder, når man skal have taget produktbilleder.

Til dels kan man tage et simpelt billede af sine produkter, hvor man ser hele produktet på billedet. Ofte er det taget med hvid baggrund i et studie. Man kan her også sætte fokus på bestemte features ved produktet som supplement.

For at få noget mere liv, så er det en god mulighed at skille sig ud ved at ændre lidt på baggrunden. Det kan være i et andet lokale eller måske med en anden baggrundsfarve.

Hvad koster packshots?

Det kan være svært at fastsætte en bestemt pris. Mange fotografer skal have et fast beløb pr. time. Det kan være alt fra 300 til 3000 i timen. Derudover kommer prisen pr. produktbillede. Den pris kan også være på alt mellem 100 og 1500 kr. eksempelvis.

Hos VisuTask hjælper vi mange virksomheder med at skyde packshots og produktfotos. Kontakt og nedenfor og få et tilbud på packshots af jeres produkter!

Er det ikke nemt nok?

Det kan synes nemt at tage produktfotos. Det er vel bare et produkt man skal tage billeder af? Eller det skulle man måske tro. For det er ikke så lige til at at tage produktbilleder, der fanger din målgruppe.

Et godt produktbillede har det rette lys, komposition og viser dit produkts features. Derfor er det en god idé at få en god fotograf til at tage disse fotos af dine produkter.

E-commerce øger packshots rolle

I takt med at mere og mere handel sker gennem e-commerce, så er vigtigheden af gode produktbilleder også forøget. Din kunder ser oftest dine produkter fra deres mobile enheder frem for i virkeligheden.

Endvidere er det ofte sidste touchpoint med kunden inden de foretager et køb. Derfor kan de spille en enorm vigtig rolle ift. at øge konverteringsraten på din webshop.

Packshot café

Kan være svært at finde en fotograf, der matcher sine ønsker

Det er ikke altid nemt at finde en fotograf, der kan matche lige præcis de ønsker man har. Ligeledes, er der utroligt mange fotografer om buddet, og alle ønsker at få flere kunder. 

Hos VisuTask hjælper vi netop med dette. Vi matcher og screener vores freelance fotografer, så I kan få tilbudt lige præcis en fotograf, der har erfaring med produktfotos inden for den stil I har brug for og passer ind i jeres budget.

Produktbilleder gennem VisuTasks platform

Det kan være uoverskueligt at finde den rigtige fotograf til at skyde billeder af sine produkter. Gennem VisuTasks platform kan du nemt finde over 50 dygtige foto- og videografer i hele landet.

Hvis du står og skal have produceret produktbilleder, og ønsker at finde den helt rette, så kan du nemt finde, sammenligne og hyre en fotograf til opgaven lige her. Aldrig har det været nemmere at få produceret billeder til sin virksomhed.

Packshots fotograf

Har du spørgsmål omkring packshots eller at hyre en fotograf?

Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål alle ugens dage!

Mathias fra VisuTask

Kontakt Mathias og få personlig hjælp!

Mobil: (+45) 50 55 87 53

Mail: mathias@visutask.dk