Portrætfoto

Portrætfotos er en klassisk måde at tage billeder på. Læs med og find ud af hvad en portrætfotograf koste, få gode tips og find en portrætfotograf til dig, din familie og/eller virksomhed

Hvad er et portrætfoto?

Portrætbilleder er en klassisk måde at få tage billeder er mennesker. Det er ligegyldigt om det er til sig selv, familien eller måske virksomheden, 

Et portrætfoto er en god måde at vise et genkendeligt billede af sig selv.

Mathias fra VisuTask

Hvordan får man taget et godt portrætfoto?

På trods af, at det er en af de mest traditionelle måder er tage billeder er personer på, så kan det ikke altid vær lige nemt at få taget et godt portrætfoto.

Vi har i denne guide samlet 8 tips til et professionelt portrætbillede, der er den idéelle guide til virksomheder, der skal have bruge nye portrætfotos.

I bund og grund handler det om at få vist din personlige og glad udtryk gennem portrætbillederne. Det hjælper vi med hos VisuTask. Vi har dygtige portrætfotografer, der er specialister i at skyde portrætfotos.

Hvad koster et portrætfoto og en portrætfotograf?

Prisen for et portrætfoto kan variere meget alt efter hvilket bureau, virksomhed eller freelance portrætfotograf man vælger. Nogen tager en timepris på f.eks. 500 kr.  timen som standard for at hyre en portrætfotograf. Derudover kommer prisen for et enkelte portrætfoto. Prisen pr. portrætfoto kan ligge på alt mellem 100 og 1500 kr. Det varierer også meget.

Hos VisuTask har vi sparet eller mellemled og kan billigt tilbyde hjælp til portrætfotos til både private og virksomheder. 

Kontakt os nedenfor og hyr en portrætfotograf til at få skudt kvalitets portrætbilleder af dig, din familie, venner og/eller kollegaer.

Ønsker du hjælp til at få skudt portrætfotos eller at blive portrætfotograf selv?

Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål alle ugens dage!

Mathias fra VisuTask

Kontakt Mathias og få personlig hjælp!

Mobil: (+45) 50 55 87 53

Mail: mathias@visutask.dk