Portrætfotograf

Er du på udkig efter en portrætfotograf? Hos VisuTask har vi dygtige fotografer, der har hjulpet virksomheder i og private med at tage flotte portræt- og CV-billeder. Læs mere her.

Portrætfotografer er specialister i at tage portrætfotos af personer. Hvis du vil finde den rette fotograf til at tage professionelle portrætfotos, så er du kommet til det rette sted.

Portrætfotografer

Hos VisuTask har vi mange dygtige portrætfotografer.

Hos VisuTask hjælper vi virksomheder med at tage portrætfotos til hjemmeside, salgsbrochurer, visitkort og meget mere. Vi har samlet nogle af landets dygtigste portrætfotografer på vores platform. Vi kan klare opgaven uanset om opgaven lyder på et par enkelte, men også til en organisation på flere hundrede medarbejdere.

Hvad koster en portræt fotograf?

Det er næsten et tabu i foto- og videobranchen, når samtalen kommer på priser. Men sådan synes vi ikke, at det skal være hos VisuTask. Vi har samlet nogle af landets dygtigste portræt freelancers på én platform, så du nemt kan finde ud af, hvad en portrtætfotograf koster –  ud fra lige præcis dine ønsker.

Du kan både lægge en opgave ud og få tilbud fra vores fotografer. Du kan også kontakte en portrætfotograf direkte eller købe en pakkeløsning med portrætfotografer. Det er fuldstændig op til dig, men giver dig ligeledes mulighed for at sammenligne priser og finde den rette til din virksomhed.

Portræt fotograf til dit behov

Det er en essentiel del af arbejdet som portrætfotograf ikke blot at tage billeder. Når man skyder portrætfotos af folk, så arbejder man meget med mennesker. Det er derfor vigtigt, at man har noget personlighed som fotograf. Man skal kunne få medarbejderne til at føle sig trykke og rolige under fotoshootet. Eller kunne fremtrylle en lille smule i ny og næ.

Hos VisuTask har vi specialister, der tænker kreativt og kan omsætte virksomheders idéer til billeder i ekstrem høj kvalitet. Vi forstår at ramme din virksomheds værdier og det udtryk I ønsker, med de portrætbilleder I får taget.

En svær opgave at finde den rette fotograf til sin virksomhed

Hos VisuTask har vi som mission at hjælpe virksomheder med at finde den rette portrætfotograf til deres opgave. Vi har mange dygtige fotografer i hele landet. Og heriblandt mange der er dygtige til at tage CV-fotos. Vi er Danmarks førende foto og video platform. Vi klarer hele processen fra at hjælpe dig med at finde den rette til din opgave, og til at få dit content produceret, betalt og leveret.

Skal vi finde den rette fotograf til jeres portrætter ud fra lige præcis jeres ønsker og krav? 

FAQ

Få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål omkring fotografer her

En portrætfotograf tager billeder, hvor et eller flere elementer er i fokus. Som regel kunne det være nærbilleder, som skal kunne bruges i forskellige sammenhænge. Det kan være et billede af sig selv, sin familie eller måske portrætbilleder til virksomheden. Et portrætfoto har ofte det formål, at det skal vise lidt, hvem vi er som mennesker og samtidig føle, at det her foto giver anledning til refleksion. 

Prisen på en portrætfotograf kan være meget forskelligt. Som freelance fotograf fastlægger man selv prisen efter sine kompetencer og opgavens omfang. Og prisen går som regel kun til fotografen selv.  Hvis du derimod booker et bureau til at hjælpe dig, vil prisen som ofte blive i en højere prisklasse. Dette skyldes, at der formentlig er flere omkostninger til f.eks. projektledere og andet. 

Det er svært at finde den rigtige fotograf til sine portrætter – hvor skal man starte og hvilke kompetencer skal man besidde? Det er altid en god idé at spørge efter et portfolio som fotografen har. På denne måde kan man spore sig ind på, om fotografen har kompetencerne og stilen, man ønsker til billederne. Derudover kan det også være en god idé at mødes inden selve produktionen bliver sat i gang, fordi det faktisk er ret vigtigt at være tryg ved hinanden. På denne måde er det også nemmere, at kunne tale om det ønskede færdige produkt. 

En professionel fotograf af portrætbilleder kan stort set hjælpe dig med med alle de opgaver, du ønsker. En dygtig fotograf kan hjælpe dig med at se muligheder og tænke kreative ideér. Og hvis der er noget fotografen ikke mener, der er muligt at udføre, kan vedkommende helt sikkert finde et bedre alternativ til dit ønske. 

VisuTask kan hjælpe dig med at finde en portræt foto-eller videograf ud fra dine ønsker, behov og krav. Derudover kan du nemt finde en freelance foto/videograf gennem vores platform og oprette en opgave, du ønsker klaret. Herefter vil du modtage et tilbud eller flere fra vores tilknyttede freelancere, som gerne vil hjælpe dig med opgaven. Vores freelancere byder ind med en pris og hvilke kompetencer, de har. Herefter kan du skrive med de(n) freelancer(e), der ønsker at klare opgaven og forventningsafstemme, de ønsker, du har til opgaven. 

Nemmere bliver det ikke at få produceret skarpt indhold til dig eller din virksomhed.

Du opretter dig på vores platform øverst på siden, hvor der står “opret”. Herefter kan du oprette en opgave, udforske freelancere og søge efter pakkeløsninger. Vores tilknyttede freelancere vil hurtig og nemt tage kontakt til dig via chatfunktionen på platformen, hvis du lægger en opgave i udbud. I chatfunktionen kan man skrive om den pågældende opgave(r) og eventuelt stille spørgsmål til freelanceren. 

Når du har fundet den rette til din opgave, bliver opgaven lagt ud som et igangværende projekt, så du altid kan finde det. Når foto/videografen har produceret det ønskede materiale, bliver det frigivet til dig på platformen, hvorfra du både downloader og betaler det. Vi har altså samlet det hele ét sted, nemmere bliver det ikke! 

Videoviden i verdensklasse. Hver uge

.

25 dygtige foto- & videografer

Hjulpet over 35 virksomheder

Mathias fra VisuTask

Har du spørgsmål omkring det finde den rette portrætfotograf?

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og video.

Vi har hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med at få produceret højkvalitetsbilleder og -videoer.

Find ud af, om vi også kan finde det rette match for dig, lige her.