Professionelle fotografer

På udkig efter professionelle fotografer? Hos VisuTask har vi gjort det nemt at finde, sammenligne og hyre professionelle fotografer. Find en professionel til din opgave her.

Professionelle fotografer er personer, der har kompetencerne og ofte også en masse erfaring fra tidligere arbejde. Læs mere om dem her og find ligeledes nemt og hurtigt en professionel freelance fotograf til din opgave –  via vores platform på blot 2 min.

Professionelle fotografer

Vores professionelle fotografer hjælper mange forskellige typer virksomheder fra mange forskellige brancher. Det er alt fra webshops, store B2B kunder, den lokale butik samt udenlandske kunder. Én ting har de dog til fælles. De ønsker at få højkvalitets materiale produceret, hvad end det er billeder eller videoer.

Der er såmænd ikke noget der afgører, hvornår man må kalde sig “professionel fotograf”. Men man skal være dygtig til sit håndværk og kunne forstå sine kunder og de ønsker der er. Så selvom man er “freelance professionel fotograf”, så lover vi, at vores fotografer er gode til sit håndværk og til at hjælpe dig og din virksomhed. 

Hvad koster en professionel fotograf?

I fotografbranchen har det været lidt et tabu at snakke om priser. Som om det var ulovligt. Vi har vendt markedet på hovedet og har nu gjort det nemt at finde, sammenligne og hyre professionelle fotografer.

Du kan nemt oprette en opgave på vores platform og få priser, der er nemme at sammenligne, på vores platform lige her:

Vi er specialister i visuelt indhold

En professionel til dit behov

Det er en essentiel del af arbejdet som professionel fotograf ikke blot at tage billeder. Når man skyder reklamefotos for virksomheder, så er man med til at fortælle historien og budskaberne omkring virksomheder og værdifulde produkter. Dette skal også komme til udtryk gennem de reklamebilleder man får taget af en reklamefotograf.

Hos VisuTask har vi specialister, der tænker kreativt og kan omsætte virksomheders idéer til billeder i ekstrem høj kvalitet. Uanset om det er til et event, webshoppen eller portrætbilleder. 

En svær opgave at finde den rette professionelle fotograf

Det kan være svært at vide, hvilke foto- og videografer, der er professionelle. Derfor har vi hos VisuTask lavet en platform, hvor du nemt og overskueligt kan sammeligne fotografer på tværs af bl.a. kompetencer. Vi havde selv problemet med at finde den rette, professionelle fotograf til en videoproduktion på et tidspunkt, og det førte til idéen bag vores online platform.

Du kan selv prøve, hvor nemt det er at finde en professionel fotograf på vores platform lige her. 

FAQ

Få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål om fotografer

En professionel fotograf producerer billeder. Lige fra planlægningsfasen til det færdige produkt. Som professionel fotograf arbejder du typisk som freelancer eller på tv- og filmselskaber. Som fotograf forstår du at bruge det tekniske udstyr, og du har styr på lys og andre rekvisitter. Du kan nemt og hurtigt booke en fotograf hos VisuTask. 

Prisen på en professionel fotograf kan være meget forskelligt. Som freelance fotograf fastlægger man selv prisen efter sine kompetencer og opgavens omfang. Og prisen går som regel kun til fotografen selv.  Hvis du derimod booker et bureau til at hjælpe dig, vil prisen som regel blive en højere prisklasse. Dette skyldes, at der formentlig er flere omkostninger til f.eks. projektledere og andet. 

Det er svært at finde den rigtige professionelle fotograf til sin opgave – hvor skal man starte og hvilke kompetencer skal man besidde? Det er altid en god idé at spørge efter et portfolio som fotografen har. På denne måde kan man spore sig ind på, om fotografen har kompetencerne og stilen man ønsker i sine billeder. Derudover kan det også være en god idé at mødes inden produktionen bliver sat i gang, fordi det faktisk er ret vigtigt at være tryg ved hinanden. På denne måde er det også nemmere, at kunne tale om det ønskede færdige produkt. 

En professionel fotograf kan stort set hjælpe dig med med alle de opgaver, du ønsker. En dygtig fotograf kan hjælpe dig med at se muligheder og tænke kreative ideér. Og hvis der er noget fotografen ikke mener, der er muligt at udføre, kan fotografen helt sikkert komme med et alternativ til dit ønske. 

VisuTask kan hjælpe dig med at finde en professionel fotograf ud fra dine ønsker, behov og krav. Derudover kan du nemt finde en fotograf gennem vores platform og oprette en opgave, du ønsker klaret. Herefter vil du modtage et tilbud eller flere fra vores tilknyttede freelancere, som gerne vil hjælpe dig med opgaven. Vores freelancere byder ind med en pris og hvilke kompetencer, de har. Herefter kan du skrive med de(n) freelancer(e), der ønsker at klare opgaven og forventningsafstemme, de ønsker, du har til opgaven. 

Nemmere bliver det ikke at få produceret skarpt indhold til dig eller din virksomhed.

Du opretter dig på vores platform øverst på siden, hvor der står “opret”. Herefter kan du få tilbud, finde en freelancer og/eller udforske pakkeløsninger. Vores tilknyttede freelancere vil hurtig og nemt tage kontakt til dig via chatfunktionen på platformen. I chatfunktionen kan man skrive om den pågældende opgave(r) og eventuelt stille spørgsmål til freelanceren. 

Når du har fundet den rette og accepteret et tilbud, bliver der dannet et igangværende projekt, så du altid kan finde det. Når fotografen har produceret det ønskede materiale, bliver det frigivet til dig på platformen, hvorfra du både downloader og betaler det. Vi har altså samlet det hele ét sted, nemmere bliver det ikke! 

Videoviden i verdensklasse. Hver uge

.

25 dygtige foto- & videografer

Hjulpet over 35 virksomheder

Mathias fra VisuTask

Har du spørgsmål til vores professionelle fotografer?

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og video.

Vi har hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med at få produceret højkvalitetsbilleder og -videoer.

Find ud af, om vi også kan finde det rette match for dig, lige her.