Profilfilm

Vis din virksomheds værdier frem med en stærk profilfilm. Hos VisuTask skaber vi videoindhold, der fremhæver din virksomheds værdier og samtidig fanger din målgruppe!

En profil film kan være guld værd for din virksomhed. Det er en måde for dig som virksomhed at fremhæve, hvordan netop din virksomhed skiller sig ud fra dine konkurrenter. Video er et effektiv middel til netop at gøre dette. Læs mere hvorfor lige her.

Din virksomhed - din historie

En profil film er en video, der fremhæver netop din virksomhed. Og hvem ved bedre, hvad der er unikt ved netop din virksomhed, end dig selv? Hos VisuTask er vi specialister i at fremhæve dine kerneværdier. Vi finder sammen med dig frem til de vigtigste budskaber, så din virksomhed bliver profileret præcis som I ønsker.

Troværdighed, tillid og tryghed

Gennem en profilvideo får I mulighed for at lukke andre partnere ind. Jeres kunder og øvrige samarbejdspartnere får en anden indsigt i jeres virksomhed og medarbejdere – kommunikeret og vist i øjenhøjde. Det skaber i sidste ende troværdighed og tillid til dig som virksomhed. Derudover giver det også en tryghed, at man som potentiel kunde, allerede er bevidste om, hvem I er, og hvad I står for.

Eksponering - tiltræk flere kunder og medarbejdere

En profilfilm kan bruges til mange ting. Overordnet set er det en måde at profilere din virksomhed og dit brand overfor andre interessenter herunder ikke mindst dine potentielle kunder og nye medarbejdere.

En profilfilm vil skabe mere eksponering og øget tillid hos din målgruppe. En profil film er derfor oplagt at have på din hjemmeside, bruge på dine sociale medier og eventuelt i annoncering, hvis din virksomhed gør sig i dette. 

Erfaring

Hos VisuTask har vi mange dygtige foto- og videografer, der har stor erfaring i at fremhæve virksomheders værdier på den helt rette måde. Det er essentielt for at du som virksomhed, får det bedste resultat. Vi tager vores erfaringer fra andre virksomheder, så du kan drage nytte at de bedste takeaways, så vi får udviklet den bedste visuelle fortælling af din virksomhed.

Hvordan udvikles en profilfilm?

Der er mange måder at producere en profilfilm på. Hos VisuTask tager vi udgangspunkt i netop din virksomhed. Vi dykker ned i jeres kernefortælling og får jeres budskab frem. Derudover bruger vi vores ekspertise til at finde ud af, hvorledes vi skal filme jeres medarbejdere, faciliteter, produkter, omgivelser eller noget helt femte.

Det kan gøres på mange måder gennem bl.a. drone, lyd og ikke mindst video. Vi udvikler et storyboard, hvor vi sammen får iscenesæt netop de ting, der er vigtigst for din virksomhed.

Hvad koster en profilfilm?

Prisen på en profilfilm kan variere meget alt afhængig af længden, typen af virksomhed, de specifikke krav og det ønskede indhold i videoen. 

Hos VisuTask starter vores priser på en profilfilm allerede fra 5.999 af. Kontakt os nedenfor og hør, hvad prisen for en profil film vil koste ud fra netop jeres ønsker!

Har du spørgsmål eller ønsker hjælp til jeres profilfilm?

Tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål alle ugens dage!

Mathias fra VisuTask

Kontakt Mathias og få personlig hjælp!

Mobil: (+45) 50 55 87 53

Mail: mathias@visutask.dk