Profilfilm

Vis din virksomheds værdier frem med en stærk profilfilm. Hos VisuTask skaber vi videoindhold, der fremhæver din virksomheds værdier og samtidig fanger din målgruppe!

En god profilfilm kan være guld værd for din virksomhed! Det er en måde for dig som virksomhed at fremhæve, hvordan netop din virksomhed skiller sig ud fra dine konkurrenter. Video er et effektiv middel til netop at gøre dette. Hvorfor kan du læse mere om lige her.

Din virksomhed - din historie

En profilfilm er en video, der fremhæver netop din virksomhed. Og hvem ved bedre, hvad der er unikt ved netop din virksomhed, end dig selv? Hos VisuTask er vi specialister i at fremhæve dine kerneværdier. Vi finder sammen med dig frem til de vigtigste budskaber, så din virksomhed bliver profileret, lige præcis som I ønsker. 

Profilfilm

Se eksempler på profilfilm og andre opgaver i annoncebiblioteket 

Troværdighed, tillid og tryghed

Gennem en profilvideo får I mulighed for at lukke andre partnere ind. Jeres kunder og øvrige samarbejdspartnere får en anden indsigt i jeres virksomhed og medarbejdere – kommunikeret og vist i øjenhøjde. Det skaber i sidste ende troværdighed og tillid til dig som virksomhed og som brand. Derudover giver det også en tryghed, at man som potentiel kunde, allerede er bevidste om, hvem I er, og hvad I står for.

Eksponering - tiltræk flere kunder og medarbejdere

En profilfilm kan bruges til mange ting. Overordnet set er det en måde at profilere din virksomhed og dit brand overfor andre interessenter – og herunder ikke mindst dine potentielle kunder og nye medarbejdere.

En profilfilm vil skabe mere eksponering og øget tillid hos din målgruppe. En profilfilm er derfor oplagt at have visuelt på din hjemmeside,  dine sociale medier og eventuelt i annoncering, hvis din virksomhed gør sig i dette. 

Erfaring

Hos VisuTask har vi mange dygtige foto- og videografer, der har stor erfaring i at fremhæve virksomheders værdier på den helt rette måde. Det er essentielt for at du som virksomhed, får det bedste resultat. Vi tager vores erfaringer fra andre virksomheder, så du kan drage nytte af de bedste takeaways og viden, så vi får udviklet den bedste visuelle fortælling om din virksomhed.

Vi er specialister i visuelt indhold

Hvordan udvikles en profilfilm?

Der er mange måder at producere en profilfilm på. Hos VisuTask tager vi udgangspunkt i netop din virksomhed. Vi dykker ned i jeres kernefortælling og får jeres budskab frem. Derudover bruger vi vores ekspertise til at finde ud af, hvorledes vi skal filme jeres medarbejdere, faciliteter, produkter, omgivelser eller noget helt femte.

Det kan gøres på mange måder gennem bl.a. drone, lyd og ikke mindst video. Vi udvikler et storyboard, hvor vi sammen får iscenesat netop de ting, der er vigtigst for din virksomhed.

Hvad koster en profilfilm?

Prisen på en profilfilm kan variere meget alt afhængig af længden, typen af virksomhed, de specifikke krav og det ønskede indhold i videoen. 

Kontakt os nedenfor og hør, hvad prisen for en profilfilm ville koste ud fra netop jeres ønsker, lige her hos Visutask. 

FAQ

Få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål omhandlende en videograf

En profilfilm er en video, der fremhæver din virksomheds kernekompetencer. Hvem og hvad er unikt ved netop din virksomhed? Hvilken fortælling vil man gerne have om sin virksomhed? Hos VisuTask er vi specialister i at fremhæve dine kerneværdier. Vi finder sammen med dig frem til de vigtigste budskaber, så din virksomhed bliver profileret, lige præcis som I ønsker. 

Prisen på en profilfilmkan være meget forskelligt. Som freelance videograf fastlægger man selv prisen efter sine kompetencer og opgavens omfang. Og prisen går som regel kun til videografen selv.  Hvis du derimod booker et bureau til at hjælpe dig, vil prisen som regel blive en højere prisklasse. Dette skyldes, at der formentlig er flere omkostninger til f.eks. projektledere og andet. 

Det er svært at finde den rigtige til at hjælpe med sin profilfilm – hvor skal man starte og hvilke kompetencer skal man besidde? Det er altid en god idé at spørge efter et portfolio som videografen har. På denne måde kan man spore sig ind på, om videografen har kompetencerne og stilen man ønsker til sin video. Derudover kan det også være en god idé at mødes inden produktionen bliver sat i gang, fordi det faktisk er ret vigtigt at være tryg ved hinanden. På denne måde er det også nemmere, at kunne tale om det ønskede færdige produkt. 

En professionel videograf kan stort set hjælpe dig med med alle de opgaver, du ønsker. En dygtig videograf kan hjælpe dig med at se muligheder og tænke kreative ideér. Og hvis der er noget videografen ikke mener, der er muligt at udføre, kan videografen helt sikkert komme med et alternativ til dit ønske. 

VisuTask kan hjælpe dig med at finde en videograf ud fra dine ønsker, behov og krav. Derudover kan du nemt finde en videograf gennem vores platform og oprette en opgave, du ønsker klaret. Herefter vil du modtage et tilbud eller flere fra vores tilknyttede freelancere, som gerne vil hjælpe dig med opgaven. Vores freelancere byder ind med en pris og hvilke kompetencer, de har. Herefter kan du skrive med de(n) freelancer(e), der ønsker at klare opgaven og forventningsafstemme, de ønsker, du har til opgaven. 

Nemmere bliver det ikke at få produceret skarpt indhold til dig eller din virksomhed.

Du opretter dig på vores platform øverst på siden, hvor der står “opret”. Herefter kan du få tilbud, finde en freelancer og/eller udforske pakkeløsninger. Vores tilknyttede freelancere vil hurtig og nemt tage kontakt til dig via chatfunktionen på platformen. I chatfunktionen kan man skrive om den pågældende opgave(r) og eventuelt stille spørgsmål til freelanceren. 

Når du har fundet den rette og accepteret et tilbud, bliver der dannet et igangværende projekt, så du altid kan finde det. Når videografen har produceret det ønskede materiale, bliver det frigivet til dig på platformen, hvorfra du både downloader og betaler det. Vi har altså samlet det hele ét sted, nemmere bliver det ikke! 

Videoviden i verdensklasse. Hver uge

.

25 dygtige foto- & videografer

Hjulpet over 35 virksomheder

Mathias fra VisuTask

Har du spørgsmål eller ønsker hjælp til jeres profilfilm?

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og video.

Vi har hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med at få produceret højkvalitetsbilleder og -videoer.

Find ud af, om vi også kan finde det rette match for dig, lige her.