Reklamefilm

Søger du hjælp til at få produceret reklamefilm? Bliv klogere på, hvordan vi skaber reklamefilm, der fanger din målgruppe og skaber resultater for din virksomhed her.

Det kommer måske ikke som nogen overraskelse, men reklamefilm har sin berettigelse. I forbindelse med annoncering, så er reklamevideoer noget, der virkelig kan rykke. Og tænker man kreativt eller rammer spot on, så er det noget målgruppen husker, og sådan har det været længe.

Reklamefilm eller reklamevideo

Reklamevideoer eller reklamefilm. Det handler om at fortælle et budskab på kort tid. Det kan være reklamefilmen skal være en del af en større kampagne af et produkt, en virksomhedspræsentation eller noget helt tredje.

Reklamevideoer er en meget effektiv måde at fange sin målgruppe, da man ved hjælp af visuelt content gør det nemt for målgruppen af huske det, frem for, hvis det blot var skrevet. Men det er også det, som kam gøre reklamevideoer svært! For det handler virkelig om, at gøre det så fangende som muligt. Og nogle gange handler det ikke om, at kunne lave vilde effekter eller lyde i sin film. Det er derfor, det er vigtigt at vide, hvem der er sin målgruppe! 

Du skal reklamere for at sælge

Se her en reklamevideo for BACO lavet af en freelancer gennem VisuTasks platform. 

Skal vi hjælpe dig? 

Annoncebiblotek

Herunder kan du se flere eksempler på reklamevideoer, som vores freelancers har skabt. 

Hvordan laver man en god reklamefilm?

Man skal henvende sig forståeligt og engagerende til sin målgruppe. Fange interessen fra første sekund af reklamefilmen. Derudover skal man få fortalt de vigtigste af sine budskaber. 

Hos VisuTask er vi specialister i reklamefilm. Skal vi også hjælpe din virksomhed med at få succes med jeres?

Reklamefilm i annoncering

Reklamevideoer er ikke nyt. Men de platforme, hvor man skal få succes med sin reklamefilm, har ændret sig i de seneste år. Sociale medier som Facebook, Instagram og YouTube benyttes nu i højere grad af virksomheder, eller mere eller mindre som de primære platforme. Her skal man blandt andet have fokus på hurtigt at komme til sin pointe. Din målgruppe har ikke valgt, at din reklamevideo skal vises, så de skal hurtigt fanges for at bevare interessen og ikke se det som værende “støj”. 

Hos VisuTask har vi hjulpet mange virksomheder med at lave reklamefilm til annoncering. Vi ved hvad, der virker, på hvilke platforme og hvordan man laver den bedste reklamefilm baseret på netop din målgruppe.

FAQ

Få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål omhandlende en videograf

En videograf producerer film og videoer. Lige fra planlægningsfasen til det færdige produkt. Som videograf arbejder du typisk som freelancer eller på tv- og filmselskaber. Som videograf forstår du at bruge det tekniske udstyr, og du har styr på lys og lyd. 

Prisen på en videograf til at producere en reklamefilm kan være meget forskelligt. Som freelance videograf fastlægger man selv prisen efter sine kompetencer og opgavens omfang. Og prisen går som regel kun til videografen selv.  Hvis du derimod booker et bureau til at hjælpe dig, vil prisen som regel blive en højere prisklasse. Dette skyldes, at der formentlig er flere omkostninger til f.eks. projektledere og andet. 

Det er svært at finde den rigtige til producering af sin reklamefilm – hvor skal man starte og hvilke kompetencer skal man besidde? Det er altid en god idé at spørge efter et portfolio som videografen har. På denne måde kan man spore sig ind på, om videografen har kompetencerne og stilen man ønsker til sin video. Derudover kan det også være en god idé at mødes inden produktionen bliver sat i gang, fordi det faktisk er ret vigtigt at være tryg ved hinanden. På denne måde er det også nemmere, at kunne tale om det ønskede færdige produkt. 

En professionel videograf kan stort set hjælpe dig med med alle de opgaver, du ønsker. En dygtig videograf kan hjælpe dig med at se muligheder og tænke kreative ideér. Og hvis der er noget videografen ikke mener, der er muligt at udføre, kan videografen helt sikkert komme med et alternativ til dit ønske. 

VisuTask kan hjælpe dig med at finde en videograf ud fra dine ønsker, behov og krav til din reklamefilm. Derudover kan du nemt finde en videograf gennem vores platform og oprette en opgave, du ønsker klaret. Herefter vil du modtage et tilbud eller flere fra vores tilknyttede freelancere, som gerne vil hjælpe dig med opgaven. Vores freelancere byder ind med en pris og hvilke kompetencer, de har. Herefter kan du skrive med de(n) freelancer(e), der ønsker at klare opgaven og forventningsafstemme, de ønsker, du har til opgaven. 

Nemmere bliver det ikke at få produceret skarpt indhold til dig eller din virksomhed.

Du opretter dig på vores platform øverst på siden, hvor der står “opret”. Herefter kan du få tilbud, finde en freelancer og/eller udforske pakkeløsninger. Vores tilknyttede freelancere vil hurtig og nemt tage kontakt til dig via chatfunktionen på platformen. I chatfunktionen kan man skrive om den pågældende opgave(r) og eventuelt stille spørgsmål til freelanceren. 

Når du har fundet den rette og accepteret et tilbud, bliver der dannet et igangværende projekt, så du altid kan finde det. Når videografen har produceret det ønskede materiale, bliver det frigivet til dig på platformen, hvorfra du både downloader og betaler det. Vi har altså samlet det hele ét sted, nemmere bliver det ikke! 

Videoviden i verdensklasse. Hver uge

.

55+ dygtige foto- & videografer

Hjulpet over 35 virksomheder

Mathias fra VisuTask

Har du spørgsmål eller ønsker hjælp til reklamefilm?

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og video.

Vi har hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med at få produceret højkvalitetsbilleder og -videoer.

Find ud af, om vi også kan finde det rette match for dig, lige her.