Reklamefotograf

Er du på udkig efter en reklamefotograf? Vi kan klare alle kreative opgaver uanset om det f.eks. er madbilleder, portrætbilleder eller billeder af jeres lokaler. Dvs. alle slags reklamefotos.

Vigtigheden af reklamefotos er ikke til at at tage fejl af. Reklamefotos benyttes på både hjemmesider, sociale medier og på trykte annoncer. Reklamebilleder er en vigtig del af jeres branding. Og det er det som jeres kunder – og ikke mindst potentielle kunder – ser udadtil. Find den rette fotograf til jeres reklamer her.

Ingen opgaver er for store eller små

Hos VisuTask har vi mange dygtige reklamefotografer. Vi er specialister i at hjælpe virksomheder med at tænke kreativt og udvikle skarpe reklamefotos, der skaber resultater og et stærkt brand udadtil.

Hos VisuTask hjælper vi virksomheder med at tage reklamebilleder til alle slags opgaver. Om det er til annoncer på de sociale medier, portrætbilleder eller måske nye billeder til hjemmesiden. 

Vi kan klare opgaven uanset om opgaven lyder på et par reklamebilleder, men også større opgaver til f.eks. større reklamekampagner.

Hvad koster en reklamefotograf?

Prisen på en reklamefotograf kan variere meget. Det er både afhængig af reklamefotografens erfaring, kompetencer inden for den givne opgave, antallet af billeder og meget mere. 

Prisen på en reklamefotograf kan derfor variere alt fra f.eks. 4.000 til 40.000. Selvfølgelig efter hvad du skal have lavet, og hvem du ønsker at hjælpe dig.

En reklamefotografs pris kan også fastsættes ud fra en timespris plus en pris pr. billede. Det kunne være i omfanget af 150-1500 kr. pr. billede og en timepris på f.eks. 500-5000 kr.

 

Reklamefotos er ikke blot fotos

Det er en essentiel del af arbejdet som reklamefotograf ikke blot at tage billeder. Når man skyder reklamefotos for virksomheder, så er man med til at fortælle historien og budskaberne omkring virksomheder og værdifulde produkter. Dette skal også komme til udtryk gennem de reklamebilleder,  man får taget af en reklamefotograf.

Hos VisuTask har vi specialister, der tænker kreativt og kan omsætte virksomheders idéer til billeder i ekstrem høj kvalitet. Tryk ind på en case herunder, og læs mere om de fotos vi har taget for andre virksomheder. 

En svær opgave at finde den rette reklamefotograf

Hos VisuTask har vi som mission at hjælpe virksomheder med at finde den rette reklamefograf til deres opgave. Vi har mange dygtige reklamefotografer. Vi er Danmarks førende platform inden for foto og video. Vi leverer reklamefotos, videoer og reklamefilm i højt kvalitet, men samtidig også til markedets mest konkurrencedygtige priser. 

Skal vi finde den rette reklamefotograf ud fra jeres ønsker og krav? Du kan nemt indhente pristilbud fra forskellige reklamefotografer hurtigt og nemt lige her.

FAQ

Få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål om fotografer

En reklamefotograf producerer billeder. Lige fra planlægningsfasen til det færdige produkt. Som fotograf arbejder du typisk som freelancer eller på tv- og filmselskaber. Som reklamefotograf forstår du at bruge det tekniske udstyr, og du har styr på lys og andre rekvisitter. Du kan nemt og hurtigt booke en fotograf hos VisuTask. 

Prisen på en reklamefotograf kan være meget forskelligt. Som freelance fotograf fastlægger man selv prisen efter sine kompetencer og opgavens omfang. Og prisen går som regel kun til fotografen selv.  Hvis du derimod booker et bureau til at hjælpe dig, vil prisen som regel blive en højere prisklasse. Dette skyldes, at der formentlig er flere omkostninger til f.eks. projektledere og andet. 

Det er svært at finde den rigtige reklamefotograf til sin opgave – hvor skal man starte og hvilke kompetencer skal man besidde? Det er altid en god idé at spørge efter et portfolio som fotografen har. På denne måde kan man spore sig ind på, om fotografen har kompetencerne og stilen man ønsker i sine billeder. Derudover kan det også være en god idé at mødes inden produktionen bliver sat i gang, fordi det faktisk er ret vigtigt at være tryg ved hinanden. På denne måde er det også nemmere, at kunne tale om det ønskede færdige produkt. 

En professionel reklamefotograf kan stort set hjælpe dig med med alle de opgaver, du ønsker. En dygtig fotograf kan hjælpe dig med at se muligheder og tænke kreative ideér. Og hvis der er noget fotografen ikke mener, der er muligt at udføre, kan fotografen helt sikkert komme med et alternativ til dit ønske. 

VisuTask kan hjælpe dig med at finde en reklamefotograf ud fra dine ønsker, behov og krav. Derudover kan du nemt finde en fotograf gennem vores platform og oprette en opgave, du ønsker klaret. Herefter vil du modtage et tilbud eller flere fra vores tilknyttede freelancere, som gerne vil hjælpe dig med opgaven. Vores freelancere byder ind med en pris og hvilke kompetencer, de har. Herefter kan du skrive med de(n) freelancer(e), der ønsker at klare opgaven og forventningsafstemme, de ønsker, du har til opgaven. 

Nemmere bliver det ikke at få produceret skarpt indhold til dig eller din virksomhed.

Du opretter dig på vores platform øverst på siden, hvor der står “opret”. Herefter kan du få tilbud, finde en freelancer og/eller udforske pakkeløsninger. Vores tilknyttede freelancere vil hurtig og nemt tage kontakt til dig via chatfunktionen på platformen. I chatfunktionen kan man skrive om den pågældende opgave(r) og eventuelt stille spørgsmål til freelanceren. 

Når du har fundet den rette og accepteret et tilbud, bliver der dannet et igangværende projekt, så du altid kan finde det. Når fotografen har produceret det ønskede materiale, bliver det frigivet til dig på platformen, hvorfra du både downloader og betaler det. Vi har altså samlet det hele ét sted, nemmere bliver det ikke! 

Videoviden i verdensklasse. Hver uge

.

25 dygtige foto- & videografer

Hjulpet over 35 virksomheder

Mathias fra VisuTask

Har du spørgsmål omkring det at finde den rette reklamefotograf?

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og video.

Vi har hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med at få produceret højkvalitetsbilleder og -videoer.

Find ud af, om vi også kan finde det rette match for dig, lige her.