Videoplatform

VisuTask er den førende videoplatform i landet. Find dygtige videografer lige her. 

Hos VisuTask har vi gjort op med foto- og videobranchen. Vi har samlet nogle af de dygtigste foto- og videografer fra hele landet ét sted. En videoplatform, der gør det nemt at finde den rette videograf og ikke mindst også få produceret, overført og betalt for sine videoer. Alt sammen gennem platformen. Nemmere bliver det ikke. 

Videoplatformen alle har brug for

Står du og skal have produceret videoer til din virksomheds markedsføring, så er dette platformen du har ventet på. Idéen bag platformen kom, da vi selv havde behovet for videoproduktion på et tidspunkt. Her var det svært at finde den rette videograf baseret på både priser såvel som deres kompetencer. Og sådan opstod VisuTask. 

Annoncebiblioteket

Se eksempler på videoer, der er skabt af vores freelancers

Hvorfor bruge en videoplatform?

Så tænker du måske: hvorfor bruge en videoplatform? Kort fortalt fordi, det bliver meget nemmere for dig som kunde. Og endda samtidig med, at det ikke bliver dyrere sammenlignet med andre. 

Vi har samlet omkring 50 af landets dygtige freelance foto- og videografer, som du nemt kan filtrere og sammenligne via deres profilsider. Derudover klarer vi nemt processen med, at du får overført og betalt materialet gennem vores platform.

Hvad koster det at bruge platformen?

Som nævnt ovenfor, så koster det ikke noget at bruge vores foto- og videoplatform hos VisuTask. Vi tager en et cut af den samlede opgave, dvs. noget af det videografen skulle have haft, hvis du havde fundet ham udenom platformen. Det gør vi fordi, vi står for salget, marketing og det administrative for videografen. Samtidig er det en fordel for dig, da det ikke bliver dyrere for dig som kunde.

1,5 års arbejde førte til platformen

Vi har udviklet på platformen i omkring 1,5 år fra idé til færdig platform. Derfor har vi også lagt meget tid, kræfter og ressourcer i, at kunne levere det bedste resultat til dig som kunde. Du kan læse mere om VisuTask og os bag platformen nedenfor.

FAQ

Få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål omhandlende en videograf

VisuTasks platform gør det let for dig at få produceret visuelt indhold til sociale medier, reklamefilm, produktfilm osv. Altså, alt visuelt som en foto-eller videograf kan hjælpe dig med. 

1. Start med én af følgende 3 måder: 

  • Få tilbud
  • Find freelancer
  • Udforsk pakkeløsninger

2. Forventningsafstem i chat:  

  • Chat med en freelancer om krav, udtryk og forventninger Herefter kan du selv lede og chatte med en freelancer ang. din opgave, lægge opgaven i udbud blandt freelancerne, eller udforske pakkeløsninger. 

3. Freelancer sender endeligt tilbud afsted til dig -> kunde accepterer. 

4. Projekt dannes og materialet produceres. 

5. Filoverførsel og betaling. 

Du betaler din freelancer for materialet vedkommende har produceret, via VisuTasks betalingssystem på websiden. 

Når betalingen er gennemført, bliver dit materiale tilgængeligt, og du kan frit downloade materialet. 

Videoviden i verdensklasse. Hver uge

.

25 dygtige foto- & videografer

Hjulpet over 35 virksomheder

Mathias fra VisuTask

Har du spørgsmål omkring vores videoplatform?

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og video.

Vi har hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med at få produceret højkvalitetsbilleder og -videoer.

Find ud af, om vi også kan finde det rette match for dig, lige her.