Videograf

Hvad er en videograf, søger du en videograf, og hvad koster en videograf?

Bliv klogere på det her på siden hvor du også kan hyre en videograf gennem vores platform. 

Hvad er en videograf?

En videograf er en person, der optager videoer på et professionelt niveau. Det kan være til personligt brug, som ansat for en virksomhed eller som freelancer/selvstændig.

En videografs arbejde kan indebære alle former for videoer. Hvis arbejdet udføres for virksomheder kan det f.eks. være reklamefilm, videoer til annoncering, rekrutteringsvideoer eller måske en referencevideo. En videograf kan ofte også være den, som klipper råklip sammen til færdige videoer.

Det kan også være for private og bestå af f.eks. videoer til bryllupper, konfirmationer eller dåb.

videograf til virksomhed

Søger videograf

Hvis du søger en videograf i privat regi eller til din virksomhed, så er VisuTask det rigtige sted at være! Idéen bag VisuTask kom, da en af de tre stiftere selv stod og søgte efter en videograf til at producere videoer.

Hos VisuTask gør vi søgningen efter en foto- og videomand meget nemmere end den hidtil har været. Vi vender branchen på hovedet og ændrer på de eksisterende spilleregler. Det førte til vores online platfrom, hvor man nemt kan finde, sammenligne og hyre videografer. Søg efter en videograf på platformen helt enkelt og gratis. Og så klarer vi ydermere også hele processen, så du nemt får videoerne overført og kane betale gennem vores platform.

Hvorfor hyre en freelance videograf?

En freelance videograf er en perfekt måde at bringe et professionelt niveau til din virksomheds markedsføring. Uanset om det drejer sig om content til sociale medier eller til jeres hjemmeside. En freelancer er ofte mere omkostningseffektiv end et stort bureau, men hvor kvalitet er mindst lige så god. Derudover er en freelance videograf ofte også mere fleksibel, hvis du eksempelvis står mangler en lige nu og her.

Hvis du er i tvivl om hvilken videograf, der passer til din stil, så kan du nemt se videoer, freelanceren tidligere har produceret og sammenligne det med andre videografer gennem vores online platform.

Derudover har vi samlet nogle af de videoer, vores freelancere har produceret, på vores annoncebibliotek nedenfor.

Det kan være svært at finde den rette videograf

Der er rigtig mange videografer på markedet og alle ønsker at få flere kunder. Det kan derfor være uoverskueligt at finde den rette.

Der er flere ting, der er vigtige at overveje, når man skal finde den rette videograf. Til dels, skal man have sine krav og ønsker til både videoen og de færdigheder videografen skal besidde in mente. Det kan vurderes ud fra tidligere materiale og tidligere kunders referencer.

Vi har gjort det nemt at finde den rette videograf hos VisuTask. Vi er Danmarks førende platform inden for foto og video. Vi har 25 videografer fra hele landet, der står klar til at hjælpe dig med at producere kreative og skarpe videoer. Vi kan matche jeres ønsker og krav til en videograf og give jer uforpligtende tilbud på blot 2 min.

dygtig videograf

Videoer fra vores videografer

Se nogle af de videoer vores videografer har produceret nedenfor.

Hvad koster en videograf?

Det er svært at sætte en bestemt pris på en videograf. Det kan variere alt lige fra 4.000 til 40.000 kr. Alt efter hvad du skal have produceret, og hvem du ønsker til at hjælpe dig med opgaven. 

Hos VisuTask, Danmarks førende platform foto- og videoplatform, har vi mange dygtige videografer, der leverer videoer og reklamefilm i højt kvalitet, men samtidig også til meget konkurrencedygtige priser. 

Skal vi finde den rette videograf ud fra jeres ønsker og krav? Få uforpligtende pristilbud fra forskellige videografer hurtigt og nemt lige her.

Hvad kræves det at blive videograf?

videograf

For at blive videograf kræves det, at du har dit udstyr, viden og kompetencer på plads.

Det er er vigtigt at have styr på dit udstyr. Find et kamera, måske en gimbal eller en drone og en computer til at redigere materialet. Derudover kan du opleve, at skulle bruge udstyr såsom en mikrofon og/eller lys. Derudover er det vigtigt, at du sætter dig ind i de vigtigste teknikker: lys, lyd, komposition og kontrol.

Når man skal lave videoer, reklamefilm osv., så er det vigtigt, at man ikke blot optager noget. Man skal i stedet fokusere på at skabe indhold, der er opbygget omkring en historie, der taler ind til målgruppens ønsker og behov. Dette gør sig både gældende uanset, om det er til private eller virksomheder, man producerer en video til.

Hos VisuTask søger vi altid dygtige freelance videografer til at hjælpe vores kunder med skarpe videoer, der vækker følelser og skaber resultater. Hvis du har styr på ovenstående punkter, så kan du ansøge om, at blive en del af vores platform for freelancere her.

Vi er specialister i visuelt indhold

FAQ

Få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål omhandlende en videograf

En videograf producerer videoer. Lige fra planlægningsfasen til det færdige produkt. Som videograf arbejder du typisk som freelancer eller på tv- og filmselskaber. Som videograf forstår du at bruge det tekniske udstyr, og du har styr på lys og lyd. 

Prisen på en videograf kan være meget forskelligt. Som freelance videograf fastlægger man selv prisen efter sine kompetencer og opgavens omfang. Og prisen går som regel kun til videografen selv.  Hvis du derimod booker et bureau til at hjælpe dig, vil prisen som regel blive en højere prisklasse. Dette skyldes, at der formentlig er flere omkostninger til f.eks. projektledere og andet. 

Det er svært at finde den rigtige til sin opgave – hvor skal man starte og hvilke kompetencer skal man besidde? Det er altid en god idé at spørge efter et portfolio som videografen har. På denne måde kan man spore sig ind på, om videografen har kompetencerne og stilen man ønsker til sin video. Derudover kan det også være en god idé at mødes inden produktionen bliver sat i gang, fordi det faktisk er ret vigtigt at være tryg ved hinanden. På denne måde er det også nemmere, at kunne tale om det ønskede færdige produkt. 

En professionel videograf kan stort set hjælpe dig med med alle de opgaver, du ønsker. En dygtig videograf kan hjælpe dig med at se muligheder og tænke kreative ideér. Og hvis der er noget videografen ikke mener, der er muligt at udføre, kan videografen helt sikkert komme med et alternativ til dit ønske. 

VisuTask kan hjælpe dig med at finde en videograf ud fra dine ønsker, behov og krav. Derudover kan du nemt finde en videograf gennem vores platform og oprette en opgave, du ønsker klaret. Herefter vil du modtage et tilbud eller flere fra vores tilknyttede freelancere, som gerne vil hjælpe dig med opgaven. Vores freelancere byder ind med en pris og hvilke kompetencer, de har. Herefter kan du skrive med de(n) freelancer(e), der ønsker at klare opgaven og forventningsafstemme, de ønsker, du har til opgaven. 

Nemmere bliver det ikke at få produceret skarpt indhold til dig eller din virksomhed.

Du opretter dig på vores platform øverst på siden, hvor der står “opret”. Herefter kan du få tilbud, finde en freelancer og/eller udforske pakkeløsninger. Vores tilknyttede freelancere vil hurtig og nemt tage kontakt til dig via chatfunktionen på platformen. I chatfunktionen kan man skrive om den pågældende opgave(r) og eventuelt stille spørgsmål til freelanceren. 

Når du har fundet den rette og accepteret et tilbud, bliver der dannet et igangværende projekt, så du altid kan finde det. Når videografen har produceret det ønskede materiale, bliver det frigivet til dig på platformen, hvorfra du både downloader og betaler det. Vi har altså samlet det hele ét sted, nemmere bliver det ikke! 

Videoviden i verdensklasse. Hver uge

.

25 dygtige foto- & videografer

Hjulpet over 35 virksomheder

Mathias fra VisuTask

Skal vi hjælpe dig med at finde en videograf?

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og video.

Vi har hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med at få produceret højkvalitetsbilleder og -videoer.

Find ud af, om vi også kan finde det rette match for dig, lige her.