Videomarketing

Er du nysgerrig på, om videomarkting kan hjælpe din virksomhed? Og hvilke strategier du skal bruge for, at få den bedste tilstedeværelse? 

Hos VisuTask har vi gjort op med foto- og videobranchen. Vi har samlet nogle af de dygtigste foto- og videografer fra hele landet ét sted. En videoplatform, der gør det nemt at finde den rette videograf og ikke mindst også få produceret, overført og betalt for sine videoer. 

Her på denne side fortæller vi dig om de bedste strategier til, hvordan du kan få godt videomarketing. Og hvis du får brug for hjælp til at få det produceret, så ved du, hvor du kan finde os! 

Hvordan kan videomarketing hjælpe med din virksomheds synlighed?

Videomarketing kan være en kraftfuld måde, at kunne øge synligheden for din virksomhed. Her er nogle eksempler: 

  • 1. Sociale medier: Videoindhold på sociale medier kan give en massiv eksponering. Det skyldes blandt andet, at videoer ofte bliver delt på forskellige medier end andre typer af indhold. Derudover er det også en super måde, at kunne øge dit engagement fra kunderne samt skabe en mere personlig kontakt til dem. Det kan også være med til, at tiltrække eller fastholde dine kunder. 
 
  • 2. Branding: Videomarketing giver dig mulighed for, at kunne præsentere din din virksomhed lige præcis, som du ønsker. Du kan præsentere din virksomhed eller jeres produkter på en sjov, visuel og kreativ måde, som kan gøre, at man øger jeres brand awareness. 
 
  • 3. Tillid og troværdighed: Videoer skal præsentere virksomheden eller produktet. Derfor er det en god måde, at vise hvem man også er. Men som mennesker og kunder bliver man bombarderet med forskellige reklamer og budskaber om at købe et produkt, hver evig eneste dag! Derfor bliver du nødt til at tænke anderledes, når du vil møde dine kunder eller potentielle kunder. Du har sikkert hørt det før, men “show, don’t tell” er altså stadig en sikker vinder i vores øjne. Og det er lige nøjagtig også det, som videoer kan være gode til! 

Annoncebiblioteket

Se eksempler på videoer, der er skabt af vores freelancers

Nøgleelementer til god videomarkedsføring

Nej, du kan ikke “bare lave en video” og vupti så det en succes. Det kræver at du har styr på nogle nøgleelementer. Her nævner jeg nogle af de vigtigste: 

  • 1. Hav en klar målgruppe: Det er vigtigt, at du har en klar idé om, hvem din målgruppe er, og hvilke interesser og behov de har. Det skal være relevant og værdifuldt for dem. Det nytter ikke noget, at forsøge at få nogen til at købe kødben til sin hund, hvis de ikke har en hund.. Giver min pointe mening?… Måske ikke, men jeg tror du forstår mig. 
 
  • 2. Hav en god fortælling: Jeg bliver aldrig træt af at fortælle om konceptet “storytelling”, altså en fortælling. Storytelling rammer, fanger og skaber engagerede seere. Her sælger du budskabet via en fortælling, hvor du ikke presser produktet ned i hovedet på dem. Her får folk faktisk lyst til, at købe noget af dig, fordi du virker troværdig og fordi, folk finder dig eller din virksomhed interessant. Man vil som kunde gerne købe fra nogen, som man føler, man har en god relation til. Og det er storytelling god til. 
 

Jeg har tidligere skrevet et blogindlæg omhandlende netop storytelling. Hvordan virker det, og hvorfor, du skal prøve at benytte dig af det. Du kan finde linket til blogindlægget om Storytelling lige på knappen herunder. 

Marketingsvideo til SoMe

Ved at bruge videomarketing på tværs af forskellige medieplatforme, kan du opnå et højere engagement og kendskab. Her er nogle grunde til, hvorfor du skal bruge videomarketing til SoMe kanaler: 

1. Øget synlighed: Facebook, LinkedIn og Instagram vil helst have videoindhold. Derfor bliver det prioriteret bedst via algoritmerne. Og som følge af det kan din video opnå større synlighed end andre typer af indhold på platformene. Og det vil man jo gerne have! 

2. Øget konvertering: Videoer kan give en postiv effekt på både konverteringer og salg. Dine seere har mulighed for, at få et bedre og god forståelse af din virksomhed eller produkt. Herudover kommer også troværdigheden og tilliden ind igen. Ps. husk den storytelling.  

3. Flere delinger: Videoindhold bliver bare delt mere. Hvorfor det gør det, er et andet spørgsmål. Men når man spørger mig, er det fordi det er mere interessant at kigge på – man bliver altså nemmere draget af det. Men samlet set kan videoindhold til SoMe være en effektiv måde at engagere dit publikum og blive delt mere end andre typer indhold. Foruden også at hjælpe med din rækkevide og eksponering. 

 

FAQ

Få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål omkring videoproduktion og hvordan VisuTask kan hjælpe

Videoproduktion er kort sagt alt lige fra idéudvikling, eksekvering af en video, redigering af materialet og den sidste revision af materialet fra dig som kunde. Så hele processen fra en tanke til et færdigt resultatet. 

Det afhænger af mange ting. Hvad ønsker du, og hvad skal din videoproduktion bestå af? Ønsker du droneoptagelser eller andre specielle effekter? Derudover er både længden og selve typen af video noget, der spiller en stor rolle. Derudover også, om det er via et bureau eller en freelancer, som varetager opgaven. Altså er det svært at give en pris. 

Det er svært at finde den rigtige til sin opgave – hvor skal man starte og hvilke kompetencer skal man besidde? Det er altid en god idé at spørge efter et portfolio som videografen har. På denne måde kan man spore sig ind på, om videografen har kompetencerne og stilen man ønsker til sin video. Derudover kan det også være en god idé at mødes inden videoproduktionen bliver sat i gang, fordi det faktisk er ret vigtigt at være tryg ved hinanden. På denne måde er det også nemmere, at kunne tale om det ønskede færdige produkt. 

VisuTask kan hjælpe dig med at finde en videograf ud fra dine ønsker, behov og krav. Derudover kan du nemt finde en videograf gennem vores platform og oprette en opgave, du ønsker klaret. Herefter vil du modtage et tilbud eller flere fra vores tilknyttede freelancere, som gerne vil hjælpe dig med opgaven. Vores freelancere byder ind med en pris og hvilke kompetencer, de har. Herefter kan du skrive med de(n) freelancer(e), der ønsker at klare opgaven og forventningsafstemme, de ønsker, du har til opgaven. 

Nemmere bliver det ikke at få produceret skarpt indhold til dig eller din virksomhed.

VisuTask kan hjælpe dig med at finde en videograf ud fra dine ønsker, behov og krav. Derudover kan du nemt finde en foto-og videograf gennem vores platform og oprette en opgave, du ønsker klaret. Herefter vil du modtage et tilbud eller flere fra vores tilknyttede freelancere, som gerne vil hjælpe dig med opgaven. Vores freelancere byder ind med en pris og hvilke kompetencer, de har. Herefter kan du skrive med de(n) freelancer(e), der ønsker at klare opgaven og forventningsafstemme, de ønsker, du har til opgaven. 

Nemmere bliver det ikke at få produceret skarpt indhold til dig eller din virksomhed.

Du opretter dig på vores platform øverst på siden, hvor der står “opret”. Herefter kan du oprette en opgave, udforske freelancere og søge efter pakkeløsninger. Vores tilknyttede freelancere vil hurtig og nemt tage kontakt til dig via chatfunktionen på platformen, hvis du lægger en opgave i udbud. I chatfunktionen kan man skrive om den pågældende opgave(r) og eventuelt stille spørgsmål til freelanceren. 

Når du har fundet den rette til din opgave, bliver opgaven lagt ud som et igangværende projekt, så du altid kan finde det. Når freelanceren har produceret det ønskede materiale, bliver det frigivet til dig på platformen, hvorfra du både downloader og betaler det. Vi har altså samlet det hele ét sted, nemmere bliver det ikke! 

Videoviden i verdensklasse. Hver uge

.

25 dygtige foto- & videografer

Hjulpet over 35 virksomheder

Mathias fra VisuTask

Har du spørgsmål omkring videomarketing?

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og video.

Vi har hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med at få produceret højkvalitetsbilleder og -videoer.

Find ud af, om vi også kan finde det rette match for dig, lige her.