Videoproduktion

Søger du hjælp til professionel videoproduktion? Bliv klogere på det her på siden. 

Overvejer du at få produceret videoer? Hvis du endnu ikke er begyndt på videomarkedsføring, så er du bagud. Videoer er et effektivt medie til at ramme din målgruppe og fortælle dine vigtigste budskaber. Læs med her og find ud af, hvordan vores freelancere tilgår videoproduktion, og skaber skarpe videoer for alle typer virksomheder.

Hvad indebærer videoproduktion?

Videoproduktioner kan være svært at forholde sig til, hvis man ikke selv står for produktionen eller er vant til, at producere videoer. 

Videoproduktion er kort sagt alt fra idéudvikling af en video, eksekvering af videoen, redigering af materialet og den sidste revision af materialet fra dig som kunde. Så hele processen fra tanke til et færdigt resultatet.

Samarbejdspartner til videoproduktion

Vi har hjulpet over 35 danske virksomheder med at få udviklet deres visuelle identitet. Nedenfor kan du se et udpluk af de mange videoer, vores dygtige videografer har produceret for vores kunder.

Alle typer videoer og film

Vi står for videoproduktioner af alle typer videoer og film. Vi kan klare alt fra profilfilm, eventvideoer, produktvideoer og til de helt store reklamefilm. Uanset om dine videoer skal bruges i TV-reklamer, i opslag på dine sociale medier, på din hjemmeside eller i annoncering, så står vi klar til at omsætte din historie til unikke videoer. Vi har dygtige videografer i hele landet med ekspertise i mange forskellige typer opgaver.

Kan videoproduktion betale sig?

Vi oplever ofte, at virksomheder har svært ved at tage springet ud i videomarkedsføring. Mange har svært ved at vurdere om det er det værd at få professionel videoproduktion? Hos VisuTask har vi hjulpet mange virksomheder med at tage springet ud i videoproduktion. Vi producerer alle slags videoer. Og responsen har kun været positiv. Øget trafik, troværdighed og generelt set en øget opfattelse af deres brands, er blot nogle af de ting, vores kunder har tilkendegivet.

videoproduktion

Hvad koster videoproduktion?

En videoproduktion kan variere meget i pris. Det afhænger af, hvad du ønsker, at dine videoer skal indeholde. Ønsker du droneoptagelser, specielle sekvenser, film på bestemte lokationer eller måske noget helt fjerde? Priser på videoproduktion kan variere alt efter typen, længden og mange andre ting. Vores freelancere kan give uforpligtende tilbud på netop din opgave via vores online platform nedenfor.

FAQ

Få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål omkring videoproduktion her

Videoproduktion er kort sagt alt lige fra idéudvikling, eksekvering af en video, redigering af materialet og den sidste revision af materialet fra dig som kunde. Så hele processen fra en tanke til et færdigt resultatet. 

Det afhænger af mange ting. Hvad ønsker du, og hvad skal din videoproduktion bestå af? Ønsker du droneoptagelser eller andre specielle effekter? Derudover er både længden og selve typen af video noget, der spiller en stor rolle. Derudover også, om det er via et bureau eller en freelancer, som varetager opgaven. Altså er det svært at give en pris. 

Det er svært at finde den rigtige til sin opgave – hvor skal man starte og hvilke kompetencer skal man besidde? Det er altid en god idé at spørge efter et portfolio som videografen har. På denne måde kan man spore sig ind på, om videografen har kompetencerne og stilen man ønsker til sin video. Derudover kan det også være en god idé at mødes inden videoproduktionen bliver sat i gang, fordi det faktisk er ret vigtigt at være tryg ved hinanden. På denne måde er det også nemmere, at kunne tale om det ønskede færdige produkt. 

VisuTask kan hjælpe dig med at finde en videograf ud fra dine ønsker, behov og krav. Derudover kan du nemt finde en videograf gennem vores platform og oprette en opgave, du ønsker klaret. Herefter vil du modtage et tilbud eller flere fra vores tilknyttede freelancere, som gerne vil hjælpe dig med opgaven. Vores freelancere byder ind med en pris og hvilke kompetencer, de har. Herefter kan du skrive med de(n) freelancer(e), der ønsker at klare opgaven og forventningsafstemme, de ønsker, du har til opgaven. 

Nemmere bliver det ikke at få produceret skarpt indhold til dig eller din virksomhed.

VisuTask kan hjælpe dig med at finde en videograf ud fra dine ønsker, behov og krav. Derudover kan du nemt finde en foto-og videograf gennem vores platform og oprette en opgave, du ønsker klaret. Herefter vil du modtage et tilbud eller flere fra vores tilknyttede freelancere, som gerne vil hjælpe dig med opgaven. Vores freelancere byder ind med en pris og hvilke kompetencer, de har. Herefter kan du skrive med de(n) freelancer(e), der ønsker at klare opgaven og forventningsafstemme, de ønsker, du har til opgaven. 

Nemmere bliver det ikke at få produceret skarpt indhold til dig eller din virksomhed.

Du opretter dig på vores platform øverst på siden, hvor der står “opret”. Herefter kan du oprette en opgave, udforske freelancere og søge efter pakkeløsninger. Vores tilknyttede freelancere vil hurtig og nemt tage kontakt til dig via chatfunktionen på platformen, hvis du lægger en opgave i udbud. I chatfunktionen kan man skrive om den pågældende opgave(r) og eventuelt stille spørgsmål til freelanceren. 

Når du har fundet den rette til din opgave, bliver opgaven lagt ud som et igangværende projekt, så du altid kan finde det. Når freelanceren har produceret det ønskede materiale, bliver det frigivet til dig på platformen, hvorfra du både downloader og betaler det. Vi har altså samlet det hele ét sted, nemmere bliver det ikke! 

Videoviden i verdensklasse. Hver uge

.

55+ dygtige foto- & videografer

Hjulpet over 35 virksomheder

Mathias fra VisuTask

Er du nysgerrig på, om vi kan hjælpe dig med videoproduktion?

VisuTask er Danmarks førende platform inden for foto og video.

Vi har hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med at få produceret højkvalitetsbilleder og -videoer.

Find ud af, om vi også kan finde det rette match for dig, lige her.