Videoproduktion

Søger du hjælp til professionel videoproduktion? Bliv klogere på, hvordan vi skaber videoer, der fanger din målgruppe og skaber resultater for din virksomhed her.

Overvejer du at få produceret en video? Hvis du endnu ikke er begyndt på videomarkedsføring, så er du bagud. Videoer er et effektivt medie til at ramme din målgruppe, og fortælle dine vigtigste budskaber. Læs med her og find ud af, hvordan vi tilgår videoproduktion og skaber skarpe videoer for alle typer virksomheder.

Hvad indebærer videoproduktion?

Videoproduktion kan være svært at forholde sig til, hvis man ikke selv står for produktionen eller er vant til at udvikle videoer. 

Videoproduktion er kort sagt alt fra idéudvikling af en video, eksekvering af videoen, redigering af materialet og den sidste revision af materialet fra dig som kunde. Så hele processen fra en tanke til et færdigt produkt.

Samarbejdspartner til videoproduktion

Vi har hjulpet over 30 danske virksomheder med at få udviklet deres visuelle identitet.
Nedenfor kan du se et udpluk af de mange videoer, vores dygtige videografer har produceret for vores kunder.

Alle typer videoer og film

Vi står for videoproduktion af alle typer videoer og film. Vi kan klare alt fra profilfilm, eventvideoer, produktvideoer og til de helt store reklamefilm. Uanset om dine videoer skal bruges i TV-reklamer, i opslag på dine sociale medier, på din hjemmeside eller i annoncering, så står vi klar til at omsætte din historie til unikke videoer.

Kan videoproduktion betale sig?

Vi oplever ofte, at virksomheder har svært ved at tage springet ud i videomarkedsføring. Mange har svært ved at vurdere om det er det værd at få professionel videoproduktion? Hos VisuTask har vi hjulpet mange virksomheder med at tage springet ud i videoproduktion. Vi producerer alle slags film. Og responsen har kun været positiv. Øget trafik, troværdighed og generelt set en øget opfattelse af deres brands, er blot nogle af de ting, vores kunder har oplevet. 

videoproduktion

Hvad koster videoproduktion?

En videoproduktion kan variere meget i pris. Det afhænger af, hvad du ønsker dine videoer skal indeholde. Ønsker du droneoptagelser, specielle sekvenser, film på bestemte lokationer eller måske noget helt fjerde? Vores priser på videoproduktion starter fra 4.999, men kan variere alt efter typen, længden og mange andre ting. Skal vi give et prisestimat på en videoproduktion for jeres virksomhed? Kontakt os nedenfor.

Har du spørgsmål eller ønsker hjælp til videoproduktion?

Tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål alle ugens dage!

Mathias fra VisuTask

Kontakt Mathias og få personlig hjælp!

Mobil: (+45) 50 55 87 53

Mail: mathias@visutask.dk